Ο personal trainer σου βρίσκεται στην οθόνη σου!

Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να γυμναστείς εντατικά και με πρόγραμμα, αλλά τυχαίνει να μην προλαβαίνεις ή να βαριέσαι απίστευτα να ψάξεις γυμναστήριο; Επειδή λίγο – πολύ έχει συμβεί σε όλους μας, το hoolio είναι η λύση που ψάχναμε. Ουσιαστικά πρόκειται για μια πλατφόρμα γυμναστικής που ξεκίνησε με το όνομα fitaborate και σου δίνει την δυνατότητα να γυμναστείς με μια σειρά από βίντεο (δωρεάν και επί πληρωμή) ανάλογα με την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του σώματός σου. Εμείς μιλήσαμε  με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το hoolio και μας εξήγησαν τα πάντα γύρω από την πλατφόρμα που ίσως να αλλάξει για πάντα τη γνώμη για τη γυμναστική.

Τι είναι και πώς λειτουργεί το hoolio;
Tο hoolio είναι η πρώτη fitness πλατφόρμα που σου δίνει την δυνατότητα να γυμναστείς online με τους φίλους σου. Προσφέρει τα καλύτερα fitness videos δωρεάν και επί πληρωμή. Μέσα από την premium συνδρομητική υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη σύντομα, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν fitness videos από γνωστούς Έλληνες και διεθνείς fitness instructors καθώς και προγράμματα γυμναστικής για κάθε διάθεση και επίπεδο.

fita 01 cor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Tumblr
 • Google+

Επιπλέον θα έχουν την δυνατότητα να συνδέουν την wearable συσκευή τους (Apple Watch, Jawbone etc) και να δουν live στην οθόνη τους τις θερμίδες που καίνε και τους παλμούς τους την ώρα που κάνουν γυμναστική.

Για να γυμναστεί κάποιος μέσα από το hoolio το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να επισκεφτεί την ιστοσελίδα www.hoolio.com και να γραφτεί στην δωρεάν ή την premium υπηρεσία ανάλογα με την εμπειρία γυμναστικής που θέλει να έχει. Σύντομα το hoolio θα είναι διαθέσιμο και μέσα από το Apple TV.

Πώς ακριβώς γεννήθηκε στο μυαλό σας η ιδέα; Τι ήταν αυτό που σας ενέπνευσε;

Το hoolio είναι μια ελληνική οικογενειακή υπόθεση που εξελίσσεται στην Ελβετία, στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Οι συνιδρυτές του hoolio, Πέτρος και Νικόλας, γνωρίστηκαν σε μαθήματα ανώδυνου τοκετού με τις συζύγους τους στην Βασιλεία της Ελβετίας πριν από περίπου τέσσερα χρόνια. Τα μαθήματα τελείωσαν, ο Νικόλας και ο Πέτρος έγιναν ευτυχείς μπαμπάδες, αλλά οι σύζυγοί τους, δυσκολεύονταν να εντάξουν τη γυμναστική στο πρόγραμμά τους. Το τεχνικό μυαλό του Πέτρου και το επιχειρηματικό του Νικόλα, μόλις είχαν γεννήσει μία ιδέα: “Θα λύσουμε το πρόβλημα των γυναικών μας”. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το fitaborate, ο προκάτοχος του hoolio. Το fitaborate το βγάλαμε στην αγορά τον Φεβρουάριο του 2015 και μέσα σε 5 μήνες είδαμε πολύ δυνατή απήχηση από τον κόσμο στην Ελλάδα. Το fitaborate γρήγορα κέντρισε το ενδιαφέρον του Technogym (μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής οργάνων γυμναστικής παγκοσμίως) το οποίο επένδυσε στην
ιδέα μας και στηρίζει το άνοιγμα που κάνουμε και στην Αγγλική αγορά ως hoolio πλέον.

Τι βελτιώσεις θα γίνουν στο hoolio μέσα από μελλοντικά updates;

hoolio 02
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Tumblr
 • Google+

Πιστεύουμε πως αυτό εξαρτάται από το feedback που θα μας δώσουν οι χρήστες μας καθώς είναι
καλό και έξυπνο να ακούμε τι θέλουν. Σκοπός μας είναι να επενδύσουμε δυναμικά
στο υλικό μας, προσθέτοντας περισσότερα premium βίντεο γυμναστικής τα οποία θα βρίσκονται
αποκλειστικά στο hoolio καθώς και δημιουργώντας νέα fitness plans. Επιπλέον, θέλουμε να
βελτιώσουμε την παρουσία μας στις Android συσκευές και Smart TV’s καθώς αυτή την
στιγμή όλο μας το προϊόν ‘χτίζεται’ πάνω σε iOS περιβάλλον.

Γιατί τελικά κάποιος να προτιμήσει το hoolio αντί για το γυμναστήριο;

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από το 80% των ανθρώπων που
πάνε στο γυμναστήριο, γυμνάζονται και στο σπίτι. Το βασικό πλεονέκτημα είναι ο χρόνος που
κερδίζει κάποιος που επιλέγει να γυμναστεί με το hoolio. Δεν χρειάζεται επιπλέον χρόνο και
προετοιμασία για να πάει στο γυμναστήριο, αφού έχει το γυμναστήριο, σπίτι του! Επίσης, στο
hoolio βλέπεις τα fitness “στατιστικά» σου σε πραγματικό χρόνο καθώς γυμνάζεσαι. Πιο
συγκεκριμένα, αν έχεις Apple Watch, συνδέοντάς το στο hoolio βλέπεις μεταξύ άλλων, τις
θερμίδες που καις καθώς και τους παλμούς σου.

Υπάρχει κάτι άλλο που ετοιμάζετε;

Τον τελευταίο καιρό σχεδιάζουμε σπουδαία πράγματα!

hooli cor
Shares
 • Facebook
 • Twitter
 • Pinterest
 • Tumblr
 • Google+

Σχεδιάζουμε μεταξύ άλλων, να φέρουμε αποκλειστικά στην πλατφόρμα του hoolio, αναγνωρισμένους επαγγελματίες γυμναστές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης, αν και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα, αυτή τη στιγμή ετοιμάζουμε συνεργασίες με μεγάλα ελληνικά και παγκόσμια brands.

Pin It on Pinterest

Shares