Η Κιμ Καρντάσιαν θα ήθελε να ξέρεις ότι είχε μια πολύ καλή χρονιά. Μια χρονιά που μπορεί μεν να είδε τη δύναμη της στα κοινωνικά δίκτυα να υποχωρεί μπροστά στις ανερχόμενες δυνάμεις της οικογένειας της (βλ Κάιλι και Κένταλ Τζένερ) την ανέδειξε δε σε ένα πρόσωπο που τουλάχιστον για τη μηχανή διαδικτυακής αναζήτησης της Google εξακολουθεί να ορίζει την επικαιρότητα.


Μόλις πριν μια εβδομάδα το περιοδικό ΤΙΜΕ δημοσίευσε τη λίστα με τα πρόσωπα που κατάφεραν να έχουν τις περισσότερες αναζητήσεις στον κόσμο και εύλογα, η Κιμ Καρντάσιαν, λεχώνα και υπέροχη σύζυγος του Κάνιε Ουέστ εξακολουθεί να κρατάει τα σκήπτρα της πολυσχιδούς ενημέρωσης.


Η Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνει την πρωτιά σε χώρες πολλές όχι όμως στην Ελλάδα όπου πρώτο πρόσωπο που αναζητήθηκε ήταν ο Αλέξης Τσίπρας ενώ σε άλλες κορυφαίες αναζητήσεις του κόσμου είναι οι ποδοσφαιριστές Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και η Νίκι Μινάζ προφανώς γιατί ξέρει να πουλάει το κορμί της σε ολιγάρχες που αξίζουν της προσοχής μας για όλους τους λάθος λόγους.


Η Κιμ Καρντάσιαν αποδείχθηκε εξίσου εμβληματική και για τα περιοδικά του κόσμου που θέλησαν να φιλοξενήσουν τις χυμώδεις αναλογίες της κάτω από τα περιώνυμα λογότυπα τους. Η Καρντάσιαν, πιστή στο κοινό και την αγέλη που ορίζει αποφάσισε να μας υποδείξει τα 15 εξώφυλλα της που εκτίμησε περισσότερα από τα άπειρα άλλα της χρονιάς που δύει κάτω από τη σκιά των γοφών της.

Pin It on Pinterest

Shares