Η μεγάλη συναυλία του Woodstock για την 50η επέτειο της αρχικής διοργάνωσης, ανακοινώθηκε και το line-up θα κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Η επίσημη συναυλία για την 5οη επέτειο του Woodstock ανακοινώθηκε για τον Αύγουστο και πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου. Ήδη έχουν κλείσει 60 ερμηνευτές που θα μοιραστούν στις τρεις σκηνές του φεστιβάλ, που θα λειτουργούν σαν μικρές γειτονιές με το δικό τους vibe.

Ο Michael Lang ανακοίνωσε την συναυλία μέσω των New York Times και Rolling Stone. Ο Lang είπε στο Rolling Stone: “Το Woodstock, στην αρχική του ενσάρκωση, αναφερόταν πραγματικά στην κοινωνική αλλαγή και στον ακτιβισμό. Και αυτό είναι ένα μοντέλο που φέρνουμε πίσω σε αυτό το φεστιβάλ. Είναι μια συγκέντρωση για διασκέδαση, ενθουσιασμό, εμπειρίες και για δημιουργία κοινότητας, αλλά και για την μετάδοσης μιας μορφής ενέργειας από τότε στους νέους για να ακουστούν οι φωνές τους, να ακουστούν οι ψήφοί τους».

“Θα είναι hip-hop και rock και μερικοί pop και μερικοί από τους θρυλικούς καλλιτέχνες από το αρχικό φεστιβάλ … θέλω να είναι διάφορων γενεών”, συνέχισε. Ο Lang τόνισε επίσης ότι κάποια σύγχρονα συγκροτήματα θα εμφανιστούν για να γιορτάσουν τους αρχικούς ερμηνευτές του Woodstock.

Ο Lang σημείωσε οι οι παραγωγοί πήραν το μάθημα τους από το Woodstock ’99, το οποίο ήταν σκέτη… “καταστροφή”. Το “Woodstock ’99 ήταν απλά μια μουσική εμπειρία χωρίς κοινωνική σημασία”, είπε. “Ήταν απλά ένα μεγάλο πάρτι. Με αυτό τον τρόπο επιστρέφουμε στις ρίζες μας και στην αρχική μας πρόθεση”.

Ο Lang δήλωσε στους The New York Times ότι περιμένουν να πουλήσουν τουλάχιστον 100.000 τριήμερα εισιτήρια για την συναυλία. Περισσότερες πληροφορίες για το τελικό line-up και για τα εισιτήρια πρόκειται να δημοσιευτούν τις επόμενες εβδομάδες και όλοι περιμένουν να δουν ποια ονόματα από την θρυλική συναυλία του 1969 θα πρωτοστατήσουν στην 50η επετειακή αυτή διοργάνωση!

Pin It on Pinterest

Shares