Όπως μαθαίνουμε, ο διάσημος κινηματογραφικός παραγωγός και σεναριογράφος, Michael De Luca, δουλεύει μαζί με την Yoko Ono πάνω σε μία νέα ταινία με θέμα τη σχέση της με τον θρύλο των Beatles και το αντιπολεμικό τους έργο.

Και μπορεί να μην υπάρχουν πληροφορίες για τον τίτλο ή την ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο τόσο το όνομα του De Luca (‘Moneyball’, ‘The Social Network’) σε συνδυασμό με αυτά των Josh Bratman και Anthony McCarten (‘The Theory of Everything’, ‘Darkest Hour’) που συμμετέχουν στο project ως παραγωγός και σεναριογράφος αντίστοιχα, θέτουν τις βάσεις για μία πολλά υποσχόμενη βιογραφική ταινία.

Όπως ανέφερε σε επίσημη δήλωση του ο Michael De Luca:

Η ιστορία θα επικεντρώνεται σε ώριμα και επίκαιρα θέματα αγάπης, θάρρους και ακτιβισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την πρόθεση να εμπνεύσει τη σημερινή νεολαία να σταθεί στο ύψος της και να έχει ένα σαφές όραμα για τον κόσμο που θέλει. Έχω την τιμή και το προνόμιο να δουλεύω μαζί με την Yoko Ono, τον Anthony McCarten και τον Josh Bratman για να πούμε την ιστορία δύο καταπληκτικών παγκόσμιων ειδώλων.

Pin It on Pinterest

Shares