Την επόμενη της ταινία βρήκε η Charlize Theron καθώς έκλεισε να πρωταγωνιστήσει και να είναι παραγωγός στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου “Need To Know” που ετοιμάζει η Universal. Οι Beth Kono και AJ Dix θα έχουν καθήκοντα παραγωγού μαζί με την Theron μέσω της Denver & Delilah Films. Η Kristin Lowe, η οποία είναι υψηλόβαθμο στελέχος της Universal, θα έχει για την επίβλεψη του πρότζεκτ για λογαριασμό του στούντιο.

Η επερχόμενη νουβέλα της Karen Cleveland επικεντρώνεται σε μια νεαρή σύζυγο και γυναίκα, η οποία δουλεύει ως αναλύτρια στην CIA. Ενώ ψάχνει αρχεία ψηφιακά με την ελπίδα να ξεσκεπάσει μια μυστική ομάδα Ρώσων τρομοκρατών στις Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη που απειλεί τη δουλειά της, την οικογένειά της και τη ζωή της. Τα τελευταία χρόνια η Cleveland δούλευε ως αναλύτρια στην CIA.

Η Charlize Theron για την περσινή χρονιά χάρισε την φωνή της στην ταινία κινουένων σχεδίων Kubo and the Two Strings και είχε τα The Last Face και The Huntsman: Winter’s War. Για το 2017 έχει τις ταινίες Tully, The Fate of the Furious, The Coldest City και το άτιτλο πρότζεκτ του Nash Edgerton.
THR Πηγή

Pin It on Pinterest

Shares