Τα Αμερικάνικα Βραβεία Μουσικής (America Music Awards) πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες. Πολλές ήταν οι λαμπερές παρουσίες που βρέθηκαν στην τελετή. Μία όμως κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ο λόγος φυσικά για την Diana Ross, ή οποία απέδειξε πως ακόμα και στα 73 της χρόνια παραμένει θρύλος της μουσικής βιομηχανίας.

Στις οθόνες του Microsoft Theater προβλήθηκε  μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της σταρ, από την εποχή που ήταν front woman στο γυναικείο συγκρότημα The Supremes μέχρι σήμερα. Στη συνέχεια η Diana Ross κλήθηκε να ανέβει  στη σκηνή για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement (Επίτευγμα Ζωής) και, φυσικά, να τραγουδήσει.

Η ίδια χαρακτήρισε όλη αυτήν την επιτυχία ως «οικογενειακή υπόθεση» και κάλεσε όλη της την οικογένεια επί σκηνής. Οι δεσμοί της οικογένειας είναι αρκετά ισχυροί, γεγονός που το αποδεικνύει  η αναμνηστική τους φωτογραφία στο κόκκινο χαλί.

Η βραδιά κορυφώθηκε, όταν η Diana Ross τραγούδησε επιτυχίες της όπως το I’m Coming Out, το Best Years of My Life και το Ain’t No Mountain High Enough. Η σταρ κάλεσε τα εγγόνια της, να ανέβουν μαζί της στη σκηνή και μάλιστα ο μικρός της εγγονός  Raif-Henok Emmanuel Kendrick χόρεψε break dance!

Επίσης Πολύ δυνατή στιγμή ήταν και το μήνυμα από το ζεύγος Ομπάμα, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε βίντεο δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Άνθρωποι από 8 εως 80 ετών ξέρουν κάθε λέξη από τα τα τραγούδια της Diana ενώ αγαπιέται από ανθρώπους κάθε φυλής, υπόβαθρου και τρόπου ζωής».

Pin It on Pinterest

Shares