Το χρονικό της θρυλικής εμφάνισης των Queen στο Live Aid του 1985 είναι το θέμα της πολυαναμενόμενης ταινίας ‘Bohemian Rhapsody’ και τα καλά νέα είναι ότι τελικά θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε πολύ νωρίτερα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Η ταινία, λοιπόν, ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 25 Δεκεμβρίου, όμως αυτό άλλαξε πριν μερικές μέρες με την νέα ημερομηνία να είναι πλέον η 2η μέρα του Νοεμβρίου, περισσότερο από ενάμιση πριν την αρχική!

Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι στα τέλη του 2017 ο σκηνοθέτης Bryan Singer είδε την πόρτα της εξόδου από την παραγωγή, όμως μερικές μέρες μετά ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του. Διαβάστε αναλυτικά στους παρακάτω συνδέσμους.

Γιατί απολύθηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας για τον Freddie Mercury

Bohemian Rhapsody: Αυτός είναι ο νέος σκηνοθέτης που θα ολοκληρώσει την ταινία

Μετά, λοιπόν, από όλες τις δυσκολίες, η πολυαναμενόμενη ταινία για όλους τους φίλους της μουσικής φαίνεται επιτέλους ότι έχει μπει στην τελική ευθεία. Και λέμε «επιτέλους» καθώς η πορεία της παραγωγής της μοιάζει ατελείωτη, αφού για χρόνια αναζητούσαν το ηθοποιό που θα υποδυθεί τον αείμνηστο Freddie Mercury. Κάτι που εν τέλει τους βγήκε σε καλό, μιας και τον ρόλο ανέλαβε ο γνωστός και από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά ‘Mr. Robot’, Rami Malek

 

Pin It on Pinterest

Shares