Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της acoustic και folk-rock μουσικής σκηνής, ο Jack Savoretti, έρχεται στην Αθήνα μέσω των καθηλωτικών Pepper Church Sessions!

Το 2019, ο Jack Savoretti απασχόλησε ιδιαίτερα τα μουσικά δρώμενα χάρη στο νέο του studio album, “Singing to Strangers”, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Το “Candlelight” ήταν ένα από τα τραγούδι που τον έκαναν να ξεχωρίσει στη χώρα μας, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στο ‘κάλεσμά’ του. Η ερωτική του φωνή, αλλά και τα ατμοσφαιρικά folk-rock και acoustic ηχοχρώματα που επιλέγει για τα τραγούδια του είναι μερικά από τα στοιχεία που τον έχουν χαρακτηρίσει, οδηγώντας τον κατ’ αυτόν τον τρόπο προς την κορυφή.

Η ελληνική, δισκογραφική εταιρεία The Hubsters σε συνεργασία με την BMG της Μεγάλης Βρετανίας συνεργάζονται και φέρνουν στην Ελλάδα τον Νο.1 καλλιτέχνη της Αγγλίας στις 14 Οκτωβρίου. Μέσω, λοιπόν, των Pepper Church Sessions λίγοι και τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να ‘αποθεώσουν’ τον Jack Savoretti, ενώ ο ίδιος θα ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Τα “Youth and Love”, “What More Can I Do?”, αλλά και το πιο πρόσφατο “Greatest Mistake” είναι μερικά από εκείνα τα τραγούδια που το κοινό αδημονεί να ακούσει live.

Η Ελλάδα φαίνεται πως έχει την τιμητική της για ακόμα μία χρονιά –όσον αφορά τις συναυλιακές διοργανώσεις- και οι αρμόδιοι που παρακολουθούν τις εξελίξεις, επιταχύνοντάς τες, ικανοποιούν κάθε επιθυμία του θερμού κοινού της!

Pin It on Pinterest

Shares