Ο Zed και ο Liam Payne ενώνουν δυνάμεις για παρθενική φορά στο ίδιο τραγούδι.

Ο Γερμανός DJ και μουσικός παραγωγός που έχει γεννηθεί στη Ρωσία συναντά δισκογραφικά το Βρετανό τραγουδιστή που γνωρίσαμε ως μέλος των One Direction και η σύμπραξή τους ακούει στην ονομασία «Get Low».

Η συνεργασία του Zedd με την Αμερικανίδα Alessia Cara στο «Stay» στις αρχές του έτους, αναδείχθηκε στη μεγαλύτερη επιτυχία του στα charts, έχοντας γίνει πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς επίσης έφτασε στο Νο1 στις κατηγορίες «Hot Dance / Electronic Songs» και «Mainstream Top 40″ του «Billboard».

ο στοίχημα για το επόμενο βήμα είναι μεγάλο και ο Zedd προτίθεται να το κερδίσει επιστρατεύοντας τον Liam Payne, ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο προσωπικό τραγούδι του ως σόλο τραγουδιστής, το «Strip That Down» και τη συμμετοχή του Quavo των Migos.

Σύμφωνα με το δημιουργό του, το «Get Low» είναι ο ορισμός του καλοκαιρινού τραγουδιού, έχοντας επιρροές στον ήχο του από τον Drake, ενώ σίγουρα είναι η πιο urban δημιουργία που έχει παρουσιάσει έως τώρα.

Η φωνή του Liam Payne «δένει» άψογα επάνω στον ελκυστικό ρυθμό του «Get Low», δημιουργώντας ιδανική ισορροπία μεταξύ των δικών του επαγγελματικών βλέψεων και αυτών του Zedd.

Pin It on Pinterest

Shares