Όλα αυτά τα 28 χρόνια που ξέρουμε τον Robbie Williams, τον έχουμε συνηθίσει να μη μασά τα λόγια του, και τώρα δε δίστασε να μιλήσει στην εφημερίδα Sun για τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.

“Ευτυχώς και δυστυχώς, αν με αφήσεις μόνο μου, έχω την τάση να σαμποτάρω τα πάντα. Έχω μια αρρώστια που θέλει να με σκοτώσει και βρίσκεται στο κεφάλι μου, γι’ αυτό πρέπει να προφυλάσσομαι από αυτή. Μερικές φορές με καταβάλλει και μερικές φορές είναι ένα εργαλείο για να ανέβω στη σκηνή. Μερικές φορές ζω μέσα στην ευδαιμονία, και είναι θαυμάσιο. Αλλά τον περισσότερο καιρό είμαι άνθρωπος, έχω μια ανθρώπινη εμπειρία, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα με τη δοκιμασία των όσων συμβαίνουν ανάμεσα στα αυτιά μου.”.

Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο πάντα εξομολογητικός Βρετανός ποπ σταρ, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο πέρασε μια εβδομάδα στην εντατική, όταν οι γιατροί βρήκαν κάποιες ανωμαλίες στη μαγνητική του εγκεφάλου του που έμοιαζαν με αίμα, και αυτή η εμπειρία τον κατατρόμαξε, κάνοντάς τον να πάρει την απόφαση να προσέχει περισσότερο τον εαυτό του.

Pin It on Pinterest

Shares