Οι Coldplay επιστρέφουν με ένα ακόμη single από το επερχόμενο EP που θα κυκλοφορήσουν, τιτλοφορούμενο «Kaleidoscope».

Με τo «A L I E N S», όπως ονομάζεται το single, τo βρετανικό rock-pop συγκρότημα θα συνεισφέρει σε έναν ανθρωπιστικό σκοπό: Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την υποστήριξη των προσφύγων και των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, οι Coldplay δήλωσαν ότι τα έσοδα θα παραχωρηθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει πρόσφυγες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου.

Το «A L I E N S» που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή αργά το βράδυ χθες (6/7), μαζί με το video clip που το οπτικοποιεί, είναι το τελευταίο τραγούδι του EP «Kaleidoscope» που κυκλοφορεί από την Parlophone / Warner ψηφιακά στις 14 Ιουλίου και σε φυσική μορφή (CD και βινύλιο) στις 4 Αυγούστου.

Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Brian Eno, το Βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον David Bowie.

Το video clip κινούμενων σχεδίων σκηνοθέτησε ο Ben Jones.

Pin It on Pinterest

Shares