Τα MTV Video Music Awards έρχονται και η φημολογία για το ποια ονόματα θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή φουντώνει όλο και περισσότερο.

Προς το παρόν, η μόνη επιβεβαιωμένη παρουσία είναι της Katy Perry, η οποία θα είναι και η οικοδέσποινα και θα παρουσιάσει παράλληλα τη λαμπερή βραδιά.

Ωστόσο, ορισμένες διαφημίσεις που έχουν εμφανιστεί σε πολυσύχναστα μέρη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως η Times Square στη Νέα Υόρκη, θεωρούνται ως ισχυρές ενδείξεις για το ποιοι θα τραγουδήσουν, καθώς χρησιμοποιούν φωτογραφίες από ορισμένους καλλιτέχνες.

Μία πρόσφατη αφίσα απεικόνιζε τον Bruno Mars, την Miley Cyrus και τον Harry Styles, ενώ μία καινούρια δείχνει την Ariana Grande, τη Nicki Minaj, τον The Weeknd και ξανά τον Harry Styles:

Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, πρόκειται για μία πραγματικά ισχυρή ένδειξη που γεμίζει ενθουσιασμό αναφορικά με όσα θα απολαύσουμε στην τελετή απονομής, που θα μεταδοθεί ζωντανά.

Η Ariana Grande έχει ολοκληρώσει κατά πάσα πιθανότητα την προώθηση του άλμπουμ «Dangerous Woman».

Η κυκλοφορία ενός νέου single από το δίσκο μοιάζει απομακρυσμένη. Θα μπορούσε να επιλέξει να παρουσιάσει στη σκηνή τις επιτυχίες της ή ακόμη και να αποτίσει νέο φόρο τιμής στο Μάντσεστερ, όπου έλαβε χώρα η τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της.

Αλλά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κυκλοφορίας ενός ολοκαίνουριου single, βάσει του ότι υπάρχουν ήδη ενδείξεις πως είναι στο στούντιο και ηχογραφεί νέο υλικό. Στα βραβεία είναι υποψήφια για «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» και για την «Καλύτερη Χορογραφία».

Η Nicki Minaj διαθέτει πολλά singles για να τραγουδήσει, με πολλές συνεργασίες.

Το περίεργο είναι ότι δεν έλαβε καμία υποψηφία στα φετινά MTV Video Music Awards, εξαιρώντας τη σύμπραξη με την Ariana Grande στο «Side To Side«, αλλά παρ’ όλα αυτά εμφανίζεται στη διαφήμιση που κίνησε τις εικασίες.

Δεδομένου ότι η Katy Perry θα εμφανιστεί στο show, η ζωντανή παρουσίαση του «Swish Swish» θα ήταν αρκετά πιθανή.

Η χρονιά για τον The Weekend ήταν πάρα πολύ επιτυχημένη.

Το οφείλει σε hit singles όπως τα «Starboy» και «I Feel It Coming» με τους Daft Punk και το «Party Monster» με τη Lana Del Rey από το άλμπουμ του «Starboy», οπότε θα μπορούσε να τα τραγουδήσει επί σκηνής.

Επίσης, το «Reminder» προτείνεται για «Video Clip της Χρονιάς», ενώ θα διεκδικήσει βραβείο και στις κατηγορίες «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Καλύτερη Σκηνοθεσία», «Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση» και «Καλύτερο Μοντάζ».

Ο Harry Styles εμφανίζεται για δεύτερη φορά σε διαφήμιση εν όψει των MTV Video Music Awards.

Απέσπασε επαινετικές κριτικές για το πρώτο άλμπουμ του και το single «Sign Of The Times», άρα η παρουσία του θα ήταν δικαιολογημένη παρουσία.

Είναι υποψήφιος για το «Καλύτερο Pop Video» και τα «Καλύτερα Οπτικά Εφέ».

Τα 34α MTV Video Music Awards θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Pin It on Pinterest

Shares