Την Ελλάδα επιλέγει η Carla Bruni για πρώτο σταθμό της παγκόσμιας μουσικής της περιοδείας, δίνοντας – για πρώτη φορά – δύο συναυλίες στο Παλλάς με… «French Touch», τη Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου!

Η επιλογή της Αθήνας για το ξεκίνημα της περιοδείας της δεν είναι καθόλου τυχαία! Η ίδια, λάτρης του ελληνικού πολιτισμού δεν θα μπορούσε παρά να αποφασίσει να κάνει την πρεμιέρα της μουσικής δουλειάς της με το «French Touch», στην χώρα μας. Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της η Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Ηνωμένες Πολιτείες και Νότια Αμερική.

Το νέο της άλμπουμ με τίτλο «French Touch», σε παραγωγή του θρυλικού παραγωγού, συνθέτη και μουσικού, David Foster, είναι ένα ανθολόγιο με διασκευές επιτυχιών στην αγγλική γλώσσα. Η ίδια η Carla Bruni, από την πλευρά της, μιλά για το νέο της άλμπουμ και τα τραγούδια αυτά τους ταιριάζει να ακούγονται “σε ένα ήσυχο βράδυ” και να συνοδεύουν “μερικές γλυκές στιγμές. Αυτό είναι το όνειρό μου: Οι άνθρωποι να ακούσουν τη μουσική μου όταν χαλαρώνουν και ερωτεύονται.”

Το πρώτο single, του άλμπουμ «French Touch» είναι το «Enjoy the Silence», το κλασικό τραγούδι των Depeche Mode του 1990.

Στη συναυλία της στην Αθήνα, η Carla Bruni θα ερμηνεύσει τραγούδια κυρίως από το νέο της άλμπουμ αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της. Την συνοδεύουν τέσσερις μουσικοί σολίστες οι: Taofik Farah – κιθάρα, Cyril Barbessol – πλήκτρα, Nicolas Didier – κρουστά, Johanne Mathaly – τσέλο.

λίγα λόγια για την Carla Bruni

Η Carla Bruni γράφει και ερμηνεύει τραγούδια από το 1997, με το πρώτο της άλμπουμ «Quelqu’un m’a dit» (Someone Told Me), το οποίο κυκλοφόρησε το 2002. Έκτοτε έχει τρεις ακόμη επιτυχημένες κυκλοφορίες, που πούλησαν πάνω από 3 εκατομμύρια άλμπουμς , το «No Promises» το 2007 στο οποίο είχε μελοποιήσει αγγλικά ποιήματα, το «Comme si de rien n’etait» το 2008 και το «Little French Songs» το 2013.
Η Παραγωγή της συναυλίας είναι της ΛΥΚΟΦΩΣ.

ΙΝFO

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου & Τρίτη 24 Οκτωβρίου

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ:

https://www.ticketservices.gr/event/carla-bruni-theatro-pallas
Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39
Τηλ κέντρο 210 7234567

Pin It on Pinterest

Shares