Θα ζήσουμε ξανά μια τριήμερη κωμική γιορτή, ένα φεστιβάλ γέλιου, με 31 συνολικά παραστάσεις σε 4 αυτή τη φορά σκηνές

Το Athens Comedy Festival, το φεστιβάλ που «ταρακούνησε» την Αθήνα πέρυσι, επιστρέφει 11 με 18 Μαΐου πιο δυνατό, πιο γεμάτο και πολύ πιο αστείο  με 32 παραστάσεις και πάνω από 35 κωμικούς σε 4 σκηνές του Πολυχώρου Ιερά Οδός 13. Το Gazi Live, το Acro, το Φως και το Petrogazi θα φιλοξενήσουν την ελίτ των Ελλήνων κωμικών, διεθνείς stand up comedians, αλλά και celebrities σε exclusive shows.

Image result for athens comedy festival 2018
Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Google+

Καινούριες παραστάσεις

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του φετινού Athens Comedy Festival είναι οι πολυάριθμες πρεμιέρες παραστάσεων που θα παρουσιαστούν πρώτη φορά στο φεστιβάλ από τους πιο δυνατούς Έλληνες κωμικούς: Ο Λάμπρος Φισφής, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ο Δημήτρης Δημόπουλος, o Αριστοτέλης Ρήγας, ο Θωμάς Ζάμπρας, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Ηλίας Φουντούλης, ο Blink Mike και η Αλίκη Τσακούμη θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό του Athens Comedy Festival να απολαύσει σε παγκόσμια πρώτη τις παραστάσεις τους.

Exclusive Shows

Το Athens Comedy Festival φιλοξενεί φέτος τον Toni Sfino και τους Playmates σε ένα μοναδικό και exclusive show, φτιαγμένο αποκλειστικά για το φεστιβάλ. Το «Σελώσου» (τίτλος καθαρά εμπνευσμένος από τη μασκότ γάιδαρο του Athens Comedy Festival) είναι η ευκαιρία για το κοινό να δει τον Toni όπως δεν τον έχει ξαναδεί ποτέ και όπως δεν θα τον ξαναδεί ποτέ. Ένα κράμα stand up, αυτοσχεδιασμού, αλλά και μουσικής που δεν θα ξαναπαιχτεί ποτέ.

Ταυτόχρονα, θα δοθεί και μία αυτοσχεδιαστική «μάχη» ανάμεσα σε κωμικούς και guest celebrities επί σκηνής με παρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή.  Θα παρελάσουν και θα «παλέψουν» στο stage οι (αλφαβητικά): Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Νίκος Μουτσινάς, Ζήσης Ρούμπος,  Μαίρη Συνατσάκη και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Ελληνικό Stand up και αυτοσχεδιασμός

Πέρα από τους κωμικούς που αναφέρθηκαν και θα εγκαινιάσουν τις νέες τους παραστάσεις, από το φεστιβάλ δεν λείπει η υπόλοιπη stand up κοινότητα που παρουσιάζει τις μοναδικές της παραστάσεις: Ο Διονύσης Ατζαράκης θα μας παρουσιάσει το «Παλικάρι» του, ο Ζήσης Ρούμπος και το πρώτο σόλο του, «Πόζα μηδέν», που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο περσινό Athens Comedy Festival επιστρέφει ανανεωμένη, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και το «Lower με C» θα είναι παρόντα, η Χρύσα Κατσαρίνη μαγνητοσκοπεί για πρώτη φορά την παράστασή της «Ό,τι πολυτιμότερο έχω» σε μία special παράσταση, ο Στέλιος Ανατολίτης δίνει «Μάχες με Νεράιδες» επί σκηνής, ενώ ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος απορεί: «Α, τόσο καλά;»¨.  Εννοείται ότι οι μικροί μας φίλοι δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού  ο Γιώργος Χατζηπαύλου και το «Comedy Club για παιδιά» θα είναι και πάλι στο φεστιβάλ.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το δεύτερο Athens Comedy Festival τα multi performances που το κοινό λατρεύει: Κωμικό ΜΠΟΥΜ, Big Talk Live και Logopaignia Fright Night 2.0 επιστρέφουν πιο δυναμικά από ποτέ, ενός φέτος πρώτη φορά θα δούμε την επιστήμη να συνδυάζεται με το γέλιο στην παράσταση «Science + Comedy» με τους Δημήτρη Δούκογλου, Βύρωνα Θεοδωρόπουλο, Μερόπη Καρακιουλάκη, Στέλιο Ανατολίτη και Τζίμη Τσιμπίδα.

Διεθνείς κωμικοί

Στο «double bill» θα απολαύσουμε φέτος δύο από τους καλύτερους διεθνείς stand up comedians: τον Tom Stade και τον Ian Moore. Πρόκειται για δύο από τους πιο ταλαντούχους και ευρηματικούς κωμικούς με έξυπνο χιούμορ και απίστευτη ετυμολογία που θα συνεπάρουν ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς. Πρόκειται για δύο καλλιτέχνες που ξέρουν να προσαρμόζουν τα κείμενά τους στο κοινό και τη χώρα στην οποία απευθύνονται, μιλούν πολύ κατανοητά και έχουν ένα χιούμορ «διεθνώς» αποδεκτό.

Τι καινούριο θα δούμε

Youtube

Άλλο ένα καινούριο στοιχείο που υπάρχει φέτος στο Athens Comedy Festival είναι η συμμετοχή δύο από τους πιο αγαπητούς youtubers: ο Mikeius και ο Κώστας Μαλιάτσης Salas θα ανέβουν στη σκηνή του Πολυχώρου Ιερά Οδός 13 με τις παραστάσεις «Είμαι ο Μικεκάκιους» και «Ψυχής… Ιατρείον… “The Aftermath”» αντίστοιχα.

Stand up for U

Tο Athens Comedy Festival θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την παράσταση «Stand up for , τον ετήσιο φιλανθρωπικό θεσμό κωμωδίας που στηρίζει το έργο της UNICEF, της Οργάνωσης των Ηνωμένων Εθνών που βοηθά καθημερινά εκατομμύρια παιδιά και δημιουργήθηκε από τον πρωτοπόρο stand up κωμικό, Γιώργο Χατζηπαύλου.

Διαγωνισμός Νέων Ταλέντων

Φέτος θα διεξαχθεί ο πρώτος διαγωνισμός νέων ταλέντων κωμωδίας «Donkey of the Year», όπου θα συμμετέχουν ερασιτέχνες κωμικοί. Θα γίνουν δύο ημιτελικοί και ένας μεγάλος τελικός, από όπου θα προκύψει από το κοινό και την κριτική επιτροπή ο «Γάιδαρος της Χρονιάς».

Μικροί Κωμικοί

Μία stand up παράσταση που παίζουν… παιδιά είναι σίγουρα κάτι που δε βλέπουμε συχνά. Το Athens Comedy Festival θα παρουσιάσει την παράσταση «Μικροί Κωμικοί» όπου παιδιά

Παρασκευή , 11 Μαΐου

Διαγωνισμός Νέων Ταλέντων

Donkey of the Year – Semifinals

Petrogazi, 18:00

Αλίκη Τσακούμη

Passive Aggressive (Work in Progress)

Φως, 19:30

Γιώργος ΧατζηπαύλουΔημήτρης ΔούκογλουΔημήτρης ΧριστοφορίδηςΛάμπρος ΦισφήςΧρύσα ΚατσαρίνηΆλεξ Κένσιν ΑποστολόπουλοςΆγγελοςΣπηλιόπουλοςΘανάσης Cain Σαμαράς

Stand up for U

Gazi Live, 20:30

Δημήτρης Δημόπουλος

Καφρόκρεμα (στα μπετά)

Petrogazi, 21:00

Βύρων Θεοδωρόπουλος

New Material Night

Φως, 21:00

Λάμπρος Φισφής

Σκέψεις & Σημειώσεις

Acro, 21:30

Ζήσης Ρούμπος

Πόζα μηδέν

Φως, 22:30

Χρύσα Κατσαρίνη

Ό,τι Πολυτιμότερο Έχω Special

Petrogazi, 22:30

Tonis Sfinos

Σελώσου

Gazi Live, 22:30

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος

Big Talk Live

Petrogazi, 23:45

Σάββατο , 12 Μαΐου

Στέλιος Ανατολίτης

Μάχες με Νεράιδες

Φως, 18:00

Διαγωνισμός Νέων Ταλέντων

Donkey of the Year – Semifinals

Petrogazi, 18:00

Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος

Α, τόσο καλά;

Φως, 19:30

Κώστας Μαλιάτσης Salas

Ψυχής…Ιατρείον…:”The Aftermath”

Acro, 20:30

Μιχάλης Μαθιουδάκης

Διάσπαση – Work in Progress

Φως, 21:00

Θωμάς Ζάμπρας

Έι, τι λέει;

Petrogazi, 21:00

Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Γιώργος Αγγελόπουλος

Κωμικό ΜΠΟΥΜ

Gazi Live, 21:30

Γιώργος Χατζηπαύλου

Γιώργος Χατζηπαύλου – Work in Progress

Acro, 22:00

Αριστοτέλης Ρήγας

Τουρλού

Φως, 22:30

Ηλίας Φουντούλης

Ώστε φτάσαμε λοιπόν σ’αυτό το σημείο!

Petrogazi, 22:30

Αριστοτέλης Ρήγας, Ηλίας Φουντούλης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Πάρις Ρούπος

Logopaignia Fright Night 2.0

Petrogazi, 23:45

Κυριακή , 13 Μαΐου

Γιώργος Χατζηπαύλου

Comedy club για παιδιά

Φως, 12:00

Γιώργος Χατζηπαύλου

Μικροί Κωμικοί

Φως, 16:00

Διαγωνισμός Νέων Ταλέντων

Donkey of the Year- The Finals

Petrogazi, 18:00

Δημήτρης Δούκογλου, Βύρων Θεοδωρόπουλος, Στέλιος Ανατολίτης, Μερόπη Καρακιουλάκη, Τζίμης Τσιμπίδας

SCIENCE+COMEDY

Φως, 19:30

Tom Stade, Ian Moore

Double Bill

Petrogazi, 20:30

Δημήτρης Χριστοφορίδης

Lower με C

Φως, 21:00

Διονύσης Ατζαράκης

Παλικάρι

Acro 21:00

Mikeius

Είμαι ο Μικεκάκιους

Petrogazi, 22:00

Άγγελος Σπηλιόπουλος

Το Φιλέτο της Αγοράς

Φως, 22:30

Blink Mike

Κανονικά απαγορεύεται…

Petrogazi, 22:30

Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Νίκος Μουτσινάς, Ζήσης Ρούμπος,  Μαίρη Συνατσάκη,  Λάμπρος Φισφής, Αντιγόνη Ψυχράμη.

Comedy Battle

Gazi Live, 22:30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προπωλήσεις για τις παραστάσεις του Athens Comedy Festival θα βρείτε στοviva.

https://www.viva.gr/tickets/theatre/gazi/athens-comedy-festival/

Περισσότερες πληροφορίες για όλους τους καλλιτέχνες που θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ στο επίσημο σάιτ του φεστιβάλ.

 Official Website: http://www.athenscomedyfestival.gr

Facebook Page: https://www.facebook.com/AthensComedyFestival/?fref=ts

Εισιτήρια: Προπώληση από 5€, ταμείο από 5€.

Ειδική Προσφορά: COSMOTE DEALS for YOU 2 εισιτήρια την τιμή του 1

Pin It on Pinterest

Shares