Το πρώτο Fashion Room Service για το 2018 είναι γεγονός! Την Τρίτη 27 Μαρτίου υποδεχόμαστε την άνοιξη στο ξενοδοχείο-σύμβολο της Αθήνας, το Hilton, όπου περισσότεροι από 30 συμμετέχοντες από το χώρο της μόδας, των brands & του art design θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές!
Παράλληλα, το fashion κοινό της πόλης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει live activation με το SAKE TATTOO CREW να σχεδιάζει custom made δημιουργίες πάνω στα μοντέλα καπέλων της εταιρείας NEW ERA και να κάνει μια δροσιστική στάση στο TUBORG ROOM, για να δοκιμάσει τις 3 γεύσεις: Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda & Tuborg Orange-Cinnamon Soda. Στην συνέχεια, η βόλτα στον 9ο όροφο συμπεριλαμβάνει περιήγηση στα νέα μοντέλα γυαλιών των εταιριών KOMONO και URBAN OWL, στα brands της εταιρείας NEW CULT και σε πολλά άλλα καταξιωμένα ονόματα.

Στα συμμετέχοντα brands θα προστεθούν και οι νικητές του διαγωνισμού νέων σχεδιαστών των “ABSOLUT ROOMS”, οι οποίοι, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια – showroom – του HILTON ATHENS!

Τα δωμάτια του HILTON ATHENS HOTEL θα ανοίξουν τις πόρτες τους από τις 18:00 έως τις 23:00 για να υποδεχθούν το κοινό του The Fashion Room Service Spring Edition.

Η ABSOLUT VODKA, σταθερός υποστηρικτής από το πρώτο Fashion Room Service έως και σήμερα, θα προσφέρει στο κοινό μοναδικά ανοιξιάτικα cocktails στο ξεχωριστό μουσικό Party που θα πραγματοποιηθεί στο Galaxy Room του Hilton από τις 20:00 μέχρι και τις 24:00.

Pin It on Pinterest

Shares