Στα ύψη έχουν εκτοξευτεί οι κρατήσεις του ξενοδοχείου Cecil στο Λος Άντζελες που αποτελεί την έμπνευση του σεναρίου του νέου κύκλου της σειράς American Horror Story με την Lady Gaga.
Με το που κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 5ης σεζόν του American Horror Story (με πρωταγωνίστρια και την Lady Gaga) χιλιάδες φαν έσπευσαν να δουν από κοντά και να μείνουν στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο που αποτελεί την πηγή έμπνευσης του σεναρίου του νέου κύκλου επεισοδίων της άκρως δημοφιλούς σειράς τρόμου. Το ξενοδοχείο που χτίστηκε το 1927 έχει συνδεθεί με την ιστορία του φαντάσματος της 21χρονης Elisa Lam, μιας τουρίστριας από τον Καναδά που βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο του 2013 στην δεξαμενή νερού στην οροφή του κτιρίου.
Κανείς δεν γνωρίζει πως και γιατί ανέβηκε στην οροφή του κτιρίου, οι κάμερες ασφαλείας την δείχνουν να κινείται περίεργα στους χώρους του ξενοδοχείου και ενώ αρχικά πίστευαν πως είχε πάρει ναρκωτικά, η νεκροψία δεν έδειξε ίχνη ναρκωτικών ουσιών. Την άτυχη νεαρή που αγνοούνταν την εντόπισαν σε πλήρη αποσύνθεση μετά από μέρες, όταν οι πελάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για περίεργη μυρωδιά και γεύση στο νερό του ξενοδοχείου. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με βίντεο που υποτίθεται πως δείχνουν το φάντασμα της Elisa Lam, να κινείται στο ξενοδοχείο.

Pin It on Pinterest

Shares