Ανάμεσα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do και του Beach Volley, εκτείνεται ένας πολύ μεγάλος, ανοιχτός χώρος ακριβώς πάνω στη θάλασσα, με θέα στην Μαρίνα Φαλήρου και στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Για πολλούς η Πλατεία Νερού είναι ένας τακτικός προορισμός, κάθε καλοκαίρι μιας και δεν είναι λίγα τα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής που έχουν επισκεφτεί το χώρο με σκοπό μια εμφάνιση στο αγαπημένο μας, Ejekt Festival!

To περασμένο καλοκαίρι το Ejekt έδωσε για άλλη μια φορά τα «ρέστα του» καθώς κατάφερε να φέρει στο «σπίτι» του -μάλιστα σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες- ονόματα που μας χάρισαν και πάλι μοναδικές στιγμές! Συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου στη σκηνή του Ejekt ανέβηκαν οι The Killers, The Kills, Circa Waves και Deaf Radio, ενώ τη 2η μέρα, 14 Ιουλίου, παρακολουθήσαμε τους Kasabian, The Jesus and Mary Chain, Peter Hook & The Light, Of Montreal και Black Hat Bones.

Οι αναμνήσεις από τις δύο αυτές ημέρες είναι μαζεμένες σε προσωπικές, σκόρπιες φωτογραφίες και videos στα smart-phones των απανταχού fans που γέμισαν την Πλατεία Νερού, ίσως και σε ένα απόκομμα εισιτηρίου (ευχόμαστε κανονικού εισιτηρίου κι όχι τα απόλυτα απεχθή χαρτιά τύπου Α4 που συνηθίζουν να προσκομίζουν οι εταιρείες προμήθειας εισιτηρίων) που θα κοσμεί την συλλογή σας.

Το Ejekt όμως φροντίζοντας αυτές οι στιγμές να μείνουν για πάντα ζωντανές, για όλους όσους παρευρέθηκαν σε κάποια από τις δύο αυτές ημέρες κυκλοφόρησε πριν από λίγο το aftermovie του festival συγκεντρώνοντας πραγματικά τις καλύτερες στιγμές του σε ένα τρίλεπτο video από το οποίο «παρελαύνουν» όλοι οι προαναφερθέντες καλλιτέχνες!

Είστε έτοιμοι να το ζήσετε ξανά… και ξανά… και ξανά… ;

To ραντεβού για την Πλατεία Νερού έχει ήδη ανανεωθεί για τις 23 Ιουνίου του 2018 με πρώτο όνομα αυτό των Nick Cave & The Bad Seeds.

Pin It on Pinterest

Shares