Ο Allan Harris ή…ο “Nat King Cole του 21ου αιώνα” όπως τον αποκαλούν, επιστρέφει στην Αθήνα για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, μαζί μας. Είναι ένας μοναδικός crooner, κιθαρίστας, ηθοποιός και jazzman. Μαζί με το κουϊντέτο του,θα περάσουν τον Ατλαντικό ξανά για να ανέβουν στη σκηνή του Half Note απότην Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου.

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
O Allan Harris γεννήθηκε στο Brooklyn της Νέας Υόρκης και ζει στο Harlem. Μυήθηκε στη μουσική και τον γνώρισαν σε καλλιτέχνες όπως ο LouisArmstrong, η SarahVaughan και ο JimmySmith. Μέντοράς του ο TonyBennett.
Λόγω της σπάνιας χροιάς της φωνής του με τον ανάλαφρο ημι-βαρύτονο τόνο του, ο Harris σύντομα καθιερώθηκε σαν μία από τις σπουδαιότερες ανδρικές φωνές της jazz όπως εύστοχα και χαρακτηριστικά αποτυπώθηκε στην εφημερίδα Miami Herald που έλεγε για τον Allan “ έχει την ζεστασιά του Tony Bennett, το πικάντικο στοιχείο και την αίσθηση ρυθμού του Sinatra και την υπαινικτική κομψότητα του Nat King Cole.
To “Long Live the King” και το ζωντανά ηχογραφημένο “Dedicated to you–Allan Harris sings a Nat King Cole Christmas”, θα είναι και η βάση του περιεχομένου των αφιερωμένων στα 100 χρόνια από την γέννηση του Nat King Cole, παραστάσεων που θα δώσει με την εξαιρετική του μπάντα στην Αθήνα αυτά τα Χριστούγεννα.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ALLAN HARRIS ΒΑΝD– 100 YEARS OF NAT KING COLE
HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: Παρ., Σάβ., Κυρ., Δευτ. & Τρί.: 22.30
Τετ. και Πέμ: 21.30

Τhe Band

Allan Harris – Vocals / guitar
Arcoiris Sandoval – Piano
Jesse Jones Jr. – Saxophone
Shirazette Tinnin – Drums /cajon
Nimrod Speaks – Bass

Pin It on Pinterest

Shares