H ​​Angelika Dusk παρουσιάζει τον Φεβρουάριο του 2018 τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο ​​«Beautiful Mess» σε συνεργασία με τον βραβευμένο παραγωγό, ενορχηστρωτή, τραγουδοποιό ​​Rupert Christie (U2, Green Day, Coldplay, Lou Reed, Echo & The Bunnymen, Rebecca Ferguson, “Mamma Mia”).

3 χρόνια μετά το πρώτο της album ​”​Marionette” (2015) και έχοντας περάσει μία περίοδο εσωτερικών αναζητήσεων και διεργασιών​ καθώς ​​​και αμέτρητες ώρες στο studio με τους συνεργάτες της, επιστρέφει με μια νέα δουλειά, πιο ώριμη και πιο δυναμική με σαφείς τις rock επιρροές της. ​Από το “Beautiful Mess” ήδη έχουν ξεχωρίσει το ρυθμικό​​ “Drown Out the Light” ​και το τρυφερό ​​“Every Kiss” ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το “Gold”.

​”Beautiful Mess”: Η Angelika Dusk αναζητά την ομορφιά μέσα στις αντιθέσεις και μας προσκαλεί να τη βρούμε μαζί ψάχνοντας και στα πιο απροσδόκητα σημεία… Γιατί η ομορφιά βρίσκεται ​ακόμη και στο χάος!

“Η ζωή είναι μία διαρκής πάλη ανάμεσα στον πόνο και τη χαρά, τη ματαιότητα και την ελπίδα, το «χάσιμο» και την ανασύνταξη, τις βουτιές στα σκοτάδια και την ανάγκη για φως. Η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν για μένα μια διετής διαδρομή γεμάτη μοναχικά ταξίδια στο Λονδίνο, βόλτες στη βροχή, γκρίζα ταξίδια με το τρένο μέχρι το στούντιο, άγρυπνες νύχτες που πέρασα μόνη μου τρώγοντας πατάτες τηγανιτές σε δωμάτια ξενοδοχείων, χαλασμένες σχέσεις, λάθη ξανά και ξανά. Αλλά σε όλη τη διάρκειά της, έβαζα κάτω την ψυχή μου, συναντούσα απ’ την αρχή τον εαυτό μου και μετέφραζα όλα όσα ζούσα ή ένιωθα σε μουσικές και σε στίχους. Σε αυτό που – θεωρώ και ελπίζω – να είναι η τέχνη μου. Η διαδρομή, χαοτική. Αλλά όμορφη. Έτσι κι αλλιώς τι άλλο μπορεί να είναι η ζωή παρά ένα όμορφο χάος…”
Α​ngelika Dusk

To “Beautiful Mess” έχει ξεκινήσει την παρουσίαση του μέσα από τα πρώτα του singles, με πρώτο το δυναμικό “Scream”, που κυκλοφόρησε στις αρχές Νοεμβρίου του 2016. Έκτοτε η Dusk μας κρατούσε σε εγρήγορση με την παρουσίαση των επόμενων singles του, που διαδέχονταν το ένα το άλλο κατά τη διάρκεια του 2017. Από το αινιγματικό “Drown Out The Light” μέχρι το πρόσφατο “Gold” που μπορεί να σε ξεσηκώσει με το “σκληρό” χαρακτήρα του, η Angelica κάνει σαφές πως ο “θρόνος” της “βασίλισσας της εναλλακτικής αγγλόφωνης μουσικής” της χώρας μας της ανήκει δικαιωματικά. Τα singles “Catfight” και η μελαγχολική μπαλάντα, “Every Kiss”, δίνουν στον ακροατή μια καλή εικόνα των φωνητικών της δυνατοτήτων, ενώ άλλα έξι ολοκαίνουρια τραγούδια γραμμένα από την ίδια σε συνεργασία με τον Christie, δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα που έρχεται με την κυκλοφορία του album. Τη δημιουργία των τραγουδιών ενίσχυσαν με το έργο τους και οι: Jonny Lattimer (“Catfight”, “Ya Like It”, “Drown Out The Light”, “Wake Up”, “Bad Habit” & “Eternal”)Ryan Laubscher (“Sadness”, “Every Kiss” & “Eternal”) και Jolyon Thomas (“Gold”).

Vocals & Backing Vocals by Angelika Dusk 
Drums by Jim Bosinakos 
Keyboards by George Kourelis 
Bass by Petros Vasiliadis 
Guitars by Fotis Vayenas

All tracks produced and mixed by Rupert Christie.

Recorded at Black Rock Studios, Santorini, Greece | Miloco Studios – The Pool, London, UK | State of the Ark Studios, London, UK

Mastered at Metropolis Studios, London, UK

Art Cover:

Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Google+

Pin It on Pinterest

Shares