Κάθε φορά που η μεγάλη ντίβα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής μας παρουσιάζει κάτι νέο από την αστείρευτη δισκογραφία της είναι πάντα ευχάριστο, πόσο μάλλον όταν με μια συναισθηματική μπαλάντα προσπαθεί να τα «χώσει» στον Αμερικάνο Πρόεδρο Donald Trump, για την απεχθή πολιτική του.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει με το τραγούδι «Walls» που παρουσίασε πρόσφατα για πρώτη φορά στο One Young World Festival στη Μπογκοτά, της Κολομβίας. Το τραγούδι ήρθε στην προσοχή της Cher από τον παραγωγό των τριών τελευταίων της δίσκων, Mark Taylor και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και επίσημα ως ανεξάρτητο single, ενώ τα έσοδα του θα διατεθούν στο ίδρυμα «Free The Wild, Cher’s Animal Welfare».

Ενώ φαινομενικά οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται στα συναισθηματικά εμπόδια, είναι επίσης μια κραυγή ενάντια στο project του Trump για τα κατοικίδια ζώα -ένα τείχος κατά μήκος των συνόρων μεταξύ των ΗΠΑ και του Μεξικού-. Η Cher ήταν ειλικρινής σχετικά με την απογοήτευσή της για την εκλογή του Trump, πολύ πριν από τις εκλογές, πράγμα που συχνά έκανε σαφές και μέσα από το προφίλ της στο Twitter.

Τον τελευταίο καιρό η Cher είναι απασχολημένη με τις πρόβες για το νέο musical, «The Cher Show», που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Broadway, με θέμα τη ζωή της μεγάλης ντίβας!

Pin It on Pinterest

Shares