Μετά την ανακοίνωση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς με teasers, κρυμμένες αφίσες σε όλο τον κόσμο αλλά και μέσω εφημερίδας, οι Coldplay επιβεβαίωσαν επισήμως ότι θα κυκλοφορήσουν ένα νέο -και μάλιστα διπλό- album, που θα φέρει τον τίτλο «Everyday Life», στις 22 Νοεμβρίου. Για να συνοδεύουν τις ευχάριστες αυτές ειδήσεις, το συγκρότημα κυκλοφόρησε και δύο τραγούδια από αυτή τη δουλειά, το «Orphans» και το «Arabesque».

Σε αμφότερα τα τραγούδια την παραγωγή υπογράφουν οι: Rik Simpson, Daniel Green και Bill Rahko. Ο δημοφιλής Βέλγος τραγουδοποιός Stromae παρέχει φωνητικά και ο Femi Kuti και το συγκρότημά του παίζουν πνευστά στο «Arabesque.» Μάλιστα ένα βίντεο για το «Orphans» αναμένεται να κυκλοφορήσει από ώρα σε ώρα!

Εκτός από τις ψηφιακές υπηρεσίες streaming, τα «Orphans» και «Arabesque» είναι επίσης διαθέσιμα σε μαύρο και περιορισμένης έκδοσης χρυσό 7 «βινύλιο μέσω της δισκογραφικής εταιρείας του Jack White, Third Man Records.

Το «Everyday Life» θα αποτελείται από δύο πλευρές, με τίτλο «Sunrise» η μια και «Sunset» η άλλη, και θα περιλαμβάνει συνολικά 16 τραγούδια όπως αποκαλύφθηκαν από τις εφημερίδες με αγγελία που έβαλε η ίδια η μπάντα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Αυτό θα είναι το όγδοο studio album του συγκροτήματος, μετά το «A Head Full of Dreams» του 2015.

Pin It on Pinterest

Shares