Η βρετανίδα τραγουδίστρια Dido ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες λεπτομέρειες για το πρώτο της νέο album μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας αλλά και την αναγγελία μιας περιοδείας που θα στηρίζει αυτή τη δουλειά. Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Still On My Mind”, και θα ακολουθεί το “Girl Who Got Away” του 2013. Το LP αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου από την BMG ενώ η συνοδευτική περιοδεία της Dido θα είναι η πρώτη μετά από 15 χρόνια.

Η Dido είναι γνωστή για τις επιτυχίες της “Thank You”, “White Flag”, “Stan” (σε συνεργασία με τον Eminem) και πολλές άλλες στις οποίες πλέον έρχεται να προστεθεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Hurricanes” που προλογίζει το επόμενο δισκογραφικό της βήμα.

Το “Still On My Mind” δημιουργήθηκε στην Αγγλία σε συνεργασία με τον αδελφό της, Rollo που είναι γνωστός ως ο ιδρυτής του συγκροτήματος Faithless.“Ήταν απλό, ήθελα να κάνω ένα album μόνο αν ήταν μαζί του”, εξήγησε η Dido, σε μια δήλωση της. “Φτιάχτηκε με πολύ εύκολο τρόπο, όλα τα φωνητικά του ηχογραφήθηκαν στον καναπέ, πολλά από αυτά ηχογραφήθηκαν στο σπίτι”.

Η 46χρονη τραγουδίστρια είπε επίσης ότι το νέο της album έχει μια dance/EDM ευαισθησία, αλλά συμπεριλαμβάνει πολλά ακόμα είδη. “Ήθελα να συλλάβω το συναίσθημα που εξακολουθώ να παίρνω όταν ακούω μουσική, απλά αυτή την ζωντάνια (που σε κάνει να αισθάνεσαι) σαν να μην χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από αυτό”.

Pin It on Pinterest

Shares