Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, ούσα πλέον 47 ετών, είναι ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς μας το νέο της υλικό. Αυτό προέρχεται από το νέο της album, με τίτλο “Still on My Mind”, που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της BMG Rights Management. Έχοντας πρωτίστως κυκλοφορήσει το lead single του δίσκου, “Give You Up” ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το δεύτερο σε σειρά single. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “Take You Home”, το εύρυθμο tempo του οποίου και τα house-pop και tropical synths δημιουργούν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που παραπέμπει σε καλοκαίρι.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι δηλώσεις της ερμηνεύτριας σχετικά με το τραγούδι. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Είμαι πολύ καλή στο να δίνω άνεση σε κάποιον άλλον, αλλά εάν μπορώ να φτιάξω τη δική μου τη ζωή είναι μία ολόκληρη άλλη ερώτηση.” Από αυτή της την τοποθέτηση αντιλαμβανόμαστε τον χώρο που δίνει η Dido στους ανθρώπους γύρω της, παραμερίζοντας την δική της τη ζωή.

Κάτι το αξιοσημείωτο είναι ότι έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια, η Dido θα βγει ξανά στους δρόμους και θα κάνει μία μεγάλη περιοδεία με σκοπό την προώθηση του νέου της δίσκου, “Still on My Mind”!

Το συνοδευτικό music video του τραγουδιού έκανε τη διαδικτυακή του πρεμιέρα πριν από λίγες μόνο ώρες και παρουσιάζει τη Dido στα κατάλευκα να ερμηνεύει το “Take You Home”.

Pin It on Pinterest

Shares