Ο πολύ-βραβευμένος μουσικός και πιανίστας, Eddie Palmieri κυκλοφόρησε λίγο πριν από την εκπνοή του 2018 το νέο του album με τίτλο, “Mi Luz Mayor”. Πρόκειται για τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της χρονιάς μέσα από τη νέα του δισκογραφική εταιρεία, Uprising Music, που είναι πιστή στο γνώριμο salsa ύφος του καλλιτέχνη.

O δίσκος αυτός ηχογρα΄φηθηκε προς τιμήν της εκλιπούσας συζύγου του Palmieri, Iraisa και παρουσιάζει νέες ηχογραφήσεις τραγουδών που οι δυο τους απολάμβαναν όταν ήταν ακόμα νέοι. “Τελικά, αυτά τα τραγούδια αντιπροσωπεύουν την ιστορία της αγάπης μας”, εξήγησε ο ίδιος σε μια επίσημη δήλωση. “Επιλέγοντας κάθε σύνθεση και γράφοντας κάθε νέα μουσική με βοήθησε να ξεπεράσω τη θλίψη μου μετά τον θάνατο της το 2014. Επειδή αυτή η μουσική είναι προς τιμήν της, όλα από την αρχή μέχρι το τέλος έπρεπε να φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο και είμαι περήφανος που λέω ότι είναι ακριβώς αυτό”.

Το “Mi Luz Mayor” εμπλουτίζεται επίσης από τις συμμετοχές τριών special guests: του Gilberto Santa Rosa, του Herman Olivera και του Carlos Santana που συμμετέχει παίζοντας κιθάρα στο ξεσηκωτικό “Mi Congo”, το πρώτο επίσημο singlr του δίσκου.

Pin It on Pinterest

Shares