Η Emma Bunton έγινε γνωστή ως «Baby Spice» μέσα από το επιτυχημένο girl-band των Spice Girls κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 90. Μετά την διάλυση τους ακολούθησε μια αξιόλογη solo καριέρα με τελευταίο της album το «Life in Mono» του 2006. 13 χρόνια μετά ανακοινώνει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα με τίτλο «My Happy Place» που αναμένεται στις 12 Απριλίου.

Το δίσκο προλογίζει το τραγούδι «Baby Please Don’t Stop» και είναι το ένα από τα δύο πρωτότυπα τραγούδια του δίσκου της Bunton ενώ τα υπόλοιπα θα είναι διασκευές/επανεκτελέσεις παλιότερων επιτυχιών. Το δεύτερο πρωτότυπο τραγούδι έχει τίτλο “Too Many Teardrops”, και είναι ταυτόχρονα το δεύτερο δείγμα από από το album. Επίσης ο δίσκος θα περιέχει και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με βρετανούς καλλιτέχνες όπως ο Will Young και ο Josh Kumra στα “I Only Want To Be With You” και “Come Away With Me” αντίστοιχα και μια με τον παλιόφιλο της, Robbie Williams σε μια ακόμα διασκευή του πασίγνωστου “2 Become 1” των Spice Girls.

Άλλη μια συνεργασία που ήρθε πριν από λίγες ώρες είναι το «You’re All I Need to Get By» μια διασκευή του ντουέτου των Marvin Gaye και Tammi Terrell, που πρωτο-κυκλοφόρησε το 1968. Πρόκειται για ένα ντουέτο με τον Jade Jones, πρώην τραγουδιστή στο boy-band, Damage και σύντροφο της Emma από το 1998 με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο γιους.

«Ο λόγος που ονόμασα το album “My Happy Place” είναι γιατί ο χώρος που νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη είναι με την οικογένεια μου, με τους φίλους μου, το να ακούς μουσική και το να είσαι studio. Όλα αυτά τα πράγματα συνέβαλαν σε αυτό το album. Κατά την ηχογράφηση του, ήρθαν στο studio τα παιδιά μου, οι φίλοι μου, η μητέρα μου η οποία άκουγε το κάθε τραγούδι ξανά και ξανά. Όταν βρίσκομαι στο studio είμαι τόσο χαρούμενη», δήλωσε η ίδια σχετικά με το δίσκο αυτό.

Pin It on Pinterest

Shares