Μπορεί να πήρε λίγο παραπάνω χρόνο από όσο υπολογίζαμε, ωστόσο ο ολοκαίνουριος δίσκος της Irene Skylakaki αναμένεται να φτάσει στα χέρια μας μέσα στις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2017, σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία. Ο τίτλος αυτού… “Matterless”. Πρόκειται για ένα άκρως προσωπικό album, που έρχεται για να γαληνέψει τις ψυχές μας μέσα από την ατμοσφαιρική φωνή της Ελληνίδας ερμηνεύτριας.

Τα neo-folk στοιχεία διακρίνονται στα περισσότερα από τα τραγούδια της Skylakaki, ενώ η μουσική της συνηθίζεται να έρχεται σε πλήρη αρμονία με τους στίχους της. Όπως δήλωσε και η ίδια η Irene μέσα από τα social media: “Ήρθε επιτέλους η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας έναν δίσκο που σημαίνει πολλά για μένα. Αυτό είναι το single που έδωσε στο τρίτο άλμπουμ μου το όνομά του. Ελπίζω να το αγαπήσετε όσο κι εγώ.”

Η ανακάλυψη της Irene έγινε το 2012, μέσω του Jumping Fish με τις καλύτερες κριτικές κι έκτοτε ακολούθησαν δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές (“Wrong Direction” και “Before Dawn”) και πολύ συναίσθημα. Το “In the Light” θα είναι πάντα το τραγούδι που την εδραίωσε στη μουσική βιομηχανία, ενώ τώρα το αντίστοιχου βεληνεκούς single της, “Matterless”, ήρθε να μας βάλει σε σκέψεις και να δυναμώσουμε τον χαρακτήρα της. Μία folk μπαλάντα στο γνώριμο ύφος της Irene Skylakaki είναι εδώ για να την απολαύσουμε…

Pin It on Pinterest

Shares