Ο πολυβραβευμένος, Αμερικανός καλλιτέχνης της soul και R&B μουσικής σκηνής, John Legend, μετά το “A Good Night” που μοιράστηκε μαζί μας σε συνεργασία με τον BloodPop, είναι ξανά κοντά μας με έναν απώτερο σκοπό: να μας βάλει σιγά σιγά σε κλίμα χριστουγεννιάτικο. Όντας από τους πρώτους που κυκλοφορούν χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τη φετινή χρονιά, ο John Legend είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς όπως ανακοινώνει –πέρα από το νέο του τραγούδι- θα κυκλοφορήσει ένα νέο album και θα πραγματοποιήσει την πιο χριστουγεννιάτικη περιοδεία του.

Το album θα έχει τίτλο “A Legendary Christmas!” και όπως φαίνεται, ο John Legend δεν ικανοποιείται με διασκευές σε πασίγνωστα τραγούδια για αυτή την γιορτή. Ο ίδιος, λοιπόν, μπήκε στο studio και δημιούργησε χαρούμενες μελωδίες για το “Bring Me Love”. Όπως τα περισσότερα τραγούδια αυτού του στυλ, έτσι κι αυτό μας γεμίζει χαρά, αγάπη κι αισιοδοξία, ενώ τα gospel φωνητικά του Legend έχουν τον κυρίαρχο ρόλο σε αυτό. Πέρα από το χαρούμενο αυτό τραγούδι, ο Legend διασκεύασε το “Have Yourself A Merry Little Christmas” σε μία συνεργασία με την εντυπωσιακή Esperanza Spalding.

Η επίσημη κυκλοφορία του “A Legendary Christmas!” θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου μέσω της Columbia Records. Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα από τα επαγγελματικά του ζητήματα, τον Legend απασχολούν και ηθικά. Για του λόγου του αληθές, ο ίδιος προέβη σε δηλώσεις περί υποστήριξης της εκπαίδευσης των γυναικών, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της φτώχειας. Ο 39χρονος ερμηνευτής τοποθετήθηκε επί του ζητήματος στο Global Girls Alliance με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κοριτσιών.

Pin It on Pinterest

Shares