Λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία του μεταθανάτιου album του Johnny Hallyday, με τίτλο “Mon pays c’est l’amour”, αποκαλύφθηκε το music video του τραγουδιού “J’en parlerai au diable”. Γυρισμένο με μαυρόασπρα φίλτρα, το clip που σκηνοθέτησε ο François Goetghebeur, παρουσιάζει τον θρυλικό rocker να οδηγεί μια μηχανή μεγάλου κυβισμού σε μια λεωφόρο, κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ένα διακριτικό και εκλεπτυσμένο μουσικό video για το τραγούδι, στο οποίο ο Johnny Hallyday αναφέρεται σε μια επικείμενη συνάντηση του με τον διάβολο. «Σε εσένα, στους έρωτες μας, στους έρωτες σου, στην μανία του να ζεις, στην ελευθερία του να σκέφτεσαι, στην μουσική σου. Σ’ αγαπάω για πάντα», έγραψε η σύζυγος του Laeticia Hallyday, λίγα λεπτά πριν την κυκλοφορία του δίσκου, το οποίο είναι το πρώτο που κυκλοφορεί μετά από το θάνατο του τραγουδιστή στις 5 Δεκεμβρίου του 2017.

Σε παραγωγή του Yodelice, αυτό το album βασίζεται σε όλα τα στυλ που ο Johnny Hallyday είχε προσπαθήσει να πειραματιστεί. “Είναι ένας πολύ ζωντανός δίσκος, ο Johnny είχε ήδη προβλήματα υγείας στο παρελθόν, όμως καμιά στιγμή δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα βγει (ο δίσκος) και καμιά στιγμή δεν πίστεψα ότι θα βγει όπως βγήκε σήμερα. Είναι ένας δίσκος χορευτικός, πολύ ορχηστρικός», ανέφερε ο Yodelice στο RTL .

Pin It on Pinterest

Shares