Ο Βρετανός τραγουδιστής και μουσικός, Johnny Marr, μοιράζεται μαζί μας το νέο του τραγούδι, “Hi Hello”. Πρόκειται για μία εύρυθμη σύνθεση, με άκρως συναισθηματικούς στίχους, που φυσικά έχει υπογράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής. Η rock αυτή δημιουργία κυκλοφόρησε ως το δεύτερο single του επερχόμενου δίσκου του Johnny Marr, “Call the Comet”. Το “Hi Hello” ήρθε λοιπόν μετά το lead single του δίσκου, “The Tracers”, που κυκλοφόρησε στις 6 Απριλίου, για να μας βάλει σε σκέψεις για όλους αυτούς που «τρέχουμε» όταν μας το ζητήσουν.

Μαζί με το τραγούδι, ο Marr κυκλοφόρησε και το video clip αυτού, το οποίο μάλιστα σκηνοθέτησε σε συνεργασία με τον Mat Bancroft. Στο video clip παρακολουθούμε τον Marr να ερμηνεύει το τραγούδι σε ένα mini stage για συγκροτήματα, χωρίς συγκρότημα. Ένα μοναχικό video clip ήρθε για να το απολαύσουμε.

Το album “Call the Comet” αποτελεί την τρίτη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Marr ως solo καλλιτέχνης και ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της έχει οριστεί η 15η Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε. Η διανομή του δίσκου έγινε μέσω των δισκογραφικών εταιρειών New Voodoo και Warner Bros.

Pin It on Pinterest

Shares