Ακριβώς ένα χρόνο μετά το «Camouflage», η Lara Fabian επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο album, αυτή τη φορά στα γαλλικά. Το album κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου 2019 και η σπουδαία ερμηνεύτρια, στο πλαίσιο της προώθησής του, αφού μας παρουσίασε το «Papillon», δηλαδή το ομότιτλο με το δίσκο τραγούδι, επανήλθε λίγο αργότερα με το «Je suis à toi». Τώρα σειρά έχει το «Par Amour» το οποίο συνοδεύεται από ένα «δυνατό» music video που σκηνοθέτησε ο Éric Morin.

Στο video η Fabian, πλαισιώνεται από ένα ζευγάρι ετερόκλιτων χορευτών! Η χορεύτρια με το καλλιτεχνικό όνομα Lazylegz, επιδίδεται σε μοντέρνο χορό που συνδυάζει με βήματα από falmengo ενώ ο Rocio Vadillo Molina, είναι ένας παραπληγικός χορευτής που ξεκινά τη χορογραφία του χρησιμοποιώντας βοηθήματα στήριξης, που στη συνέχεια αφήνει στην άκρη δίνοντας στο ευρύ κοινό, μαθήματα ζωής και όλα αυτά υπό το γλυκό και καλοπροαίρετο βλέμμα της Fabian!

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η Lara Fabian σε συνεργασία με τους Moh Denebi (σύνθεση) και Sharon Vaughn (στίχοι), με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στον προηγούμενο, προαναφερθέν δίσκο της.

Pin It on Pinterest

Shares