Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάστηκαν από την Telemundo τα Latin American Music Awards, με κεντρική παρουσιάστρια την Becky G, η οποία είχε στο πλευρό της τον διάσημο ηθοποιό και τραγουδιστή, Diego Boneta. Τα Latin AMA πραγματοποιήθηκαν στις 26 Οκτωβρίου, στο Dolby Theatre στο Hollywood, ενώ κατά την έναρξη την προσοχή τράβηξε το ιδιαίτερο κι εκκεντρικό θα λέγαμε μοβ χαλί.

Μεγάλοι νικητές, αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις στην μη ανάδειξη αναμενόμενων ονομάτων περιλαμβάνονται στην βραδιά που κύλησε χωρίς ευτράπελα. Το boy band CNCO κατάφερε να αποσπάσει 5/5 βραβεία, ανάμεσα στα οποία ήταν και το «Album της χρονιάς» που το πήρε το «Primera Cita». Ακόμα ένας μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Prince Royce, ο οποίος σύλλεξε 4/5 βραβεία με το «Deja Vu» και την συνεργασία του με την Shakira να αποσπούν το βραβείο «Τραγούδι της χρονιάς».

Μπορεί το «Despacito» και ο Luis Fonsi να κυρίευσαν μουσικά το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο καμία νίκη δεν ήρθε για το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που έσπασαν τα κοντέρ στα steamings και τα views. Η Shakira παρά το γεγονός ότι αποτέλεσε τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες υποψηφιότητες, αγγίζοντας στο σύνολο τις εννέα, οι νίκες της ήταν μόνο δύο, ενώ ακολούθως ο Maluma άγγιξε τις οχτώ υποψηφιότητες και δεν στάθηκε τυχερός για την απόκτηση βραβείου.

Pin It on Pinterest

Shares