Δύο πραγματικοί super star της dance σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας απογειώνουν για μια μοναδική βραδιά γεμάτη ενέργεια, χορό και πολλή μουσική!
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Gazi Music Hall σείεται στους ρυθμούς των Paul Kalkbrenner & Mark Knight.

Are you Ready to Dance?

PAUL KALKBRENNER

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Paul Kalkbrenner μας υποδέχεται από τα decks του GAZI MUSIC HALL με… “‘άγριες διαθέσεις”. Ο super star της Βερολινέζικης χορευτικής σκηνής μετά από την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του στο Reworks Festival αλλά και στο Ejekt Festival το 2014, “ξαναχτυπά” στην Αθήνα, στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Κάθε Live Show του είναι γεγονός! Ο μοναδικός του τρόπος να συνδυάζει την techno με το minimal και την electronica – πάντα με βάση την μελωδία – αλλά και ο Dance ύμνος “Sky and Sand” τον έχουν φέρει στην κορυφή των charts με χρυσούς και πλατινένιους δίσκους (κάτι σχεδόν αδύνατο για dance όνομα) ενώ οι εμφανίσεις του στα πιο σημαντικά dance festivals & venues είναι διαρκώς sold-out.

Ο Paul Kalkbrenner κατέχει το μυστικό που ξεσηκώνει το κοινό και θα το αποδείξει για ακόμη μία φορά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου από τα decks του GAZI MUSIC HALL (στην Ιερά Οδό, στο Γκάζι).

MARK KNIGHT

O Mark Knight δε φτιάχνει, απλά, ‘κομμάτια’. Φτιάχνει μουσική. Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της dance μουσικής σκηνής θα βρίσκεται και αυτός στο Bonjour Athenes Vol. 2 για να “τεστάρει” τις… χορευτικές αντοχές μας.

DJ/Remixer/παραγωγός, υποψήφιος για Grammy (2010 – The END / The Black Eyed Peas) έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου (Faithless, Underworld, Basement Jaxx, κ.α) και είναι ο δημιουργός και ιδιοκτήτης των βραβευμένων δισκογραφικών εταιριών Toolroom και Toolroom Trax. Η μουσική του πορεία έχει σηματοδοτήσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη και πορεία της συγκεκριμένης σκηνής.

Mε gigs από το Μαϊάμι ως την Ίμπιζα και στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου το όνομα του Mark Knight έχει γίνει ταυτόσημο των πολύωρων sets που κρατούν τον κόσμο διαρκώς σε εγρήγορση.

Your Love, Downpipe, Alright, Put Your Hands Up, Conscindo, Drug Music και πολλές πολλές άλλες γνωστές παραγωγές του καθώς και διάσημα remix όπως Υou got the love, Sandcastles, Never say never θα βρίσκονται στη λίστα του πιο ξεσηκωτικού live!
​​
​BONJOUR ATHENES IS BACK!
​​”LET’S DANCE” !

INFO

Paul Kalkbrenner & Mark Knight LIVE SHOW
BONJOUR ATHENES vol. 2
THE DANCE SESSIONS
Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου
GAZI Music Hall
EARLY BIRDS : 26€
PRE SALE : 29€
DOOR PRICE : 32€

Pin It on Pinterest

Shares