Ο Liam Payne κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι του σε συνεργασία με τον Quavo των Migos, αλλά και με τον Ed Sheeran σε επίπεδο δημιουργίας.

Το δισκογραφικό ντεμπούτο του Liam Payne είναι εδώ.

Έπειτα από τα υπόλοιπα μέλη των One Direction και συγκεκριμένα τους Niall Horan, τον Harry Styles και τον Louis Tomlison που παρουσίασαν τα πρώτα προσωπικά δείγματά τους κατά μήκος της σεζόν, ενώ ο ZAYN έχει αποχωρήσει οριστικά από το σχήμα, οι θαυμαστές του διάσημου boy band ανέμεναν πλέον με αγωνία και το βήμα του Liam Payne.

Από το προηγούμενο καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό ότι ο 23χρονος Βρετανός τραγουδιστής είχε συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Capitol Records (Universal), στο δυναμικό της οποίας βρίσκεται αυτή τη στιγμή και ο Niall Horan.

Παρότι είχαν περάσει δέκα μήνες από εκείνη την ανακοίνωση, δεν υπήρξε κάποια άλλη επίσημη είδηση που να αφορά τα επαγγελματικά σχέδιά του. Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα μυστηριώδες video ελάχιστων δευτερόλεπτων με μουσική υπόκρουση που δημοσίευσε ο Liam Payne στις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα πυροδότησε τις φήμες ότι το παρθενικό του single είναι πιο κοντά από ποτέ.

Τελικά, ο Liam Payne ανακοίνωσε πράγματι το νέο του single που μόλις κυκλοφόρησε.

Ο τίτλος του είναι «Strip That Down» και συμμετέχει ο Quavo, μέλος του hip hop τρίο των Migos. Το τραγούδι υπογράφει ο Liam Payne μαζί με τον Ed Sheeran και τον Steve Mac.

Στο «Strip That Down», ο Liam Payne δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην παρουσία του στο συγκρότημα των One Direction με τρόπο που θα προκαλέσει σχόλια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρεις, ήμουν στους 1D (τώρα είμαι εκτός, ελεύθερος) / Οι άνθρωποι με θέλουν για ένα πράγμα (δεν είμαι αυτός)…».

Pin It on Pinterest

Shares