Το νέο θρίλερ-φαντασίας με τίτλο “I Kill Giants” είναι σε σκηνοθετείται του Anders Walter και πρωταγωνιστούν οι: Zoe Saldana, Madison Wolfe και Imogen Poots. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα των Joe Kelly & Ken Niimura και μιλά για την ιστορία ενός εφήβου που αγωνίζεται να αντεπεξέλθει μέσα από κάποιες άσχημες καταστάσεις στο σχολείο και στην οικογενειακή ζωή, ξεφεύγοντας σε έναν κόσμο φαντασίας μαγείας και τέρατα. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο περασμένο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 23 Μαρτίου από την RLJE Films.

Το soundtrack του “I Kill Giants” έχει ήδη κυκλοφορήσει από τις 30 Μαρτίου. Το soundtrack αποτελείται κυρίως από την αυθεντική μουσική της ταινίας, την οποία συνέθεσε ο Laurent Perez Del Mar (“The Red Turtle”, “My Son”, “To the Top”). Μέσα όμως στα 19 tracks που αποτελούν το tracklist, συναντάμε και δύο ολοκαίνουρια τραγούδια, το “Something So Strong” του Δανού τραγουδιστή Rasmus Walter και το “Under the Stars” από την indie pop μπάντα των London Grammar.

Πρόκειται για μια όμορφη μπαλάντα που συνέθεσε το συγκρότημα αποκλειστικά για το soundtrack της ταινίας και βασίζεται στους ήχους του πιάνο και της κιθάρας αλλά και στα όμορφα φωνητικά της Hannah Reid, που κλείνει το “Under the Stars” acapella!

Οι London Grammar θα εμφανιστούν στην Αθήνα την Πέμπτη 31 Μαΐου στο πλαίσιο του Release Athens Festival μαζί με τον Rag’N’Bone Man.

Pin It on Pinterest

Shares