Στα 3 χρόνια ζωής του, τo Lovegreece, ανοίγει το δικό του Pop-Up κατάστημα! Πού; Στην Ακρόπολη, απέναντι ακριβώς από το σταθμό του μετρό και δίπλα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, στο χώρο της Art Gallery τρενοθέατρο. Δηλαδή στο φυσικό του χώρο!

Με 100% ελληνικό βαμβάκι στα t-shirt τους, τις καινούργιες τους τσάντες αλλά και τις απίστευτες Μαρινιέρες με το ματάκι της Lovegreece στο στήθος, μα πάνω απ΄όλα αγάπη για την Ελλάδα.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

«Το ζητούµενο ήταν να δηµιουργήσω µια µάρκα που διαφηµίζει την Ελλάδας και µια νέα αισθητική, αυτή που ονοµάζουµε Greek Chic, την αισθητική της µεσογειακής απλότητας, µακριά από τα στερεότυπα που δηµιουργήθηκαν από τη δεκαετία του 1970 και µετά», λέει ο Γιώργος Χατζηζαχαρίου σε συνένετευξή του στο thesout.

O Γιώργος Χατζηζαχαρίου, εμπνευστής του brand, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για μια τέτοια ιδέα μιας και η καθημερινότητά του είναι εικόνες από τουριστικά είδη που βλέπει. Όχι μόνο σε γνωστή τουριστική περιοχή (όποτε έχει τα κιτς σουβενίρ μες στα πόδια του), αλλά στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την Στρατηγική διαφήμισης στον τουρισμό και τον ΕΟΤ.

 

Ως τώρα μπορούσαμε να το βρούμε (εκτός από online) σε πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αμερική, αλλά και σε ξενοδοχεία και μουσεία της Ελλάδας. Πλέον όμως έχει το δικό του Pop-Up Store, το οποίο θα μείνει ανοιχτό ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.

lovegreece1-risegr
Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Tumblr
  • Google+

Lovegreece Pop-Up Store: Mακρυγιάννη 5, Ακρόπολη

http://www.lovegreece.com.gr

https://www.facebook.com/lovegreececom

Pin It on Pinterest

Shares