Πρόκειται για ένα από τα πιο σταθερά στο είδος τους συγκροτήματα και δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να καμαρώνουν τους δίσκους τους σε χρυσή και πλατινένια μορφή. Πιο συγκεκριμένα, εάν εξαιρέσουμε το debut album των Nickelback, οι επόμενοι επτά δίσκοι τους αναδείχθηκαν πλατινένιοι, με παγκόσμια αναγνώριση. Το ίδιο ευελπιστούν να συμβεί και με τον ένατο κατά σειρά δίσκο τους που κυκλοφόρησε στις 16 Ιουνίου του 2017, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας BMG Rights Management και φέρει τον τίτλο «Feed The Machine».

Με τα τρία πρώτα singles που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από το δίσκο αυτό, κατάφεραν μέχρι στιγμής να κάνουν ξανά αισθητή την παρουσία τους στα δισκογραφικά δρώμενα, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει -μέχρι τώρα- να φτάσουν τις πωλήσεις των προηγούμενων δίσκων. Τα «Feed the Machine», «Song on Fire» και «Must Be Nice», δεν στάθηκαν «τυχερά» και έτσι το Καναδικό συγκρότημα ετοιμάζεται να δοκιμάσει και πάλι την τύχη του, με την μπαλάντα «After The Rain», που είναι το επόμενο επίσημο single του δίσκου τους.

Τους στίχους και τη μουσική υπογράφουν ο frontman του group, Chad Kroeger μαζί με τον Ali Tamposi (Kelly Clarkson, Justin Bieber, Beyonce, Gary Clark Jr, Camila Cabello κ.α.). Το single παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από ένα επίσης ολοκαίνουριο lyric-video που είναι δημιουργία του incept.online, υπεύθυνοι και για τα lyric-videos των Avicii, OneRepublic, Major Lazer αλλά και για το προηγούμενο single των Nickelback, «Must Be Nice».

Pin It on Pinterest

Shares