Το Forbes δημοσίευσε την Πέμπτη ετήσια λίστα και αποκάλυψε ότι ο Jay-Z είναι ο πλουσιότερος hip hop καλλιτέχνης του 2018 με περιουσία που φθάνει τα 900 εκ. δολάρια.

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εκθρόνισε από την κορυφή της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους καλλιτέχνες της χιπ χοπ μουσικής, τον Diddy (Sean Combs), ο οποίος είχε εγκατασταθεί στην πρώτη θέση τα τελευταία επτά χρόνια. Το Forbes δημοσίευσε την Πέμπτη ετήσια λίστα και αποκάλυψε ότι ο Jay-Z είναι ο πλουσιότερος hip hop καλλιτέχνης του 2018 με περιουσία που φθάνει τα 900 εκ. δολάρια. Μεταξύ των επιτευγμάτων του τον περασμένο χρόνο ήταν η κυκλοφορία του άλμπουμ “4:44” που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και ήταν υποψήφιο για οκτώ βραβεία Grammy.

Επίσης οι επιτυχημένες επενδύσεις του ράπερ και συζύγου της βασίλισσας της μουσικής βιομηχανίας, Beyonce σε αλκοολούχα ποτά τον ώθησαν στην πρώτη θέση. Ο Jay -Z επένδυσε στην πολυτελή μάρκα σαμπάνιας Armand de Brignac και στο κονιάκ D Usse και είχε σημαντικά κέρδη. Σύμφωνα με το περιοδικό, η περιουσία του Jay – Z αυξήθηκε κατά 90 εκατομμύρια δολάρια το 2017 (από 810 σε 900 εκατομμύρια δολάρια )Η περιουσία του Diddy, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον περισσότερο στον επιχειρηματικό στίβο και όχι στον καλλιτεχνικό, αυξήθηκε κατά πέντε εκατομμύρια δολάρια, φτάνοντας στα 825 εκατ. δολάρια.

Pin It on Pinterest

Shares