Στις 25 Αυγούστου έκανε πρεμιέρα στις Η.Π.Α. η ταινία «Served Like A Girl». Υπό την σκηνοθετική επιμέλεια της Lysa Heslov, παρουσιάζεται αυτήν την περίοδο στις μεγάλες οθόνες ένα ντοκιμαντέρ που αφορά γυναίκες βετεράνους εν δράσει, αλλά και με προβολές από την ζωή τους μετά τον στρατό για χάρη των πατρίδων τους, το Ιράκ και το Αφγανιστάν. Σκληρές εικόνες παρουσιάζονται μπροστά στα μάτια του κοινού, προτείνοντας την ουσιαστική κατανόηση μίας διαφορετικού είδους ζωής.

Για τις ανάγκες προώθησης της εν λόγω ταινίας, δημιουργήθηκε ένα soundtrack, στο οποίο συνέβαλαν μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Pink, Gwen Stefani, Christina Aguilera και Lykke Li είναι μερικές από τις γυναίκες καλλιτέχνιδες που συνέβαλαν στον ‘ιερό’ αυτό σκοπό. Η πολυβραβευμένη solo καλλιτέχνης από το Μπρούκλυν των Η.Π.Α., Pat Benatar, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την συλλογική μουσική δράση.

Ερμηνεύοντας το «Dancing Through the Wreckage», η 64χρονη ερμηνεύτρια βάζει το ‘κερασάκι στην τούρτα’ και μας αφηγείται εικόνες που αντικρίζουν οι ηρωίδες που βρέθηκαν σε πεδία μάχης. Μία συγκλονιστική ερμηνεία, με περίσσιο συναίσθημα και πρόκληση για ευαισθητοποίηση αποτελεί το «Dancing Through the Wreckage». Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Linda Perry, Neil Giraldo και Pat Benatar, με την Perry να έχει βάλει όλο της το ταλέντο σε όλες τις συνθέσεις του soundtrack. Μαζί με την κυκλοφορία του τραγουδιού μας συστήθηκε και το video clip αυτού, σε σκηνοθεσία Kii Arens και με την Benatar να ερμηνεύει από την καρδιά της, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται στιγμιότυπα από το δυνατό αυτό ντοκιμαντέρ.

Pin It on Pinterest

Shares