Συνεχίζοντας, λοιπόν, την solo καριέρα του, ο Weller και με σιγουριά για την συνέχεια, στις 12 Μαΐου 2017 κυκλοφόρησε τον δίσκο “A Kind Revolution”. Πρόκειται για το 13ο σε σειρά studio album του, από την Parlophone Records, στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται και μία συνεργασία με τον Βρετανό μουσικό, Robert Wyatt. Τώρα η συνέχεια ανακοινώθηκε με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου single το οποίο προμηνύει την επόμενη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “True Meanings”.

Πρόκειται για μια ακουστική μπαλάντα με τίτλο “Aspects”, που παρουσίασε στο κοινό του μέσα από ένα lyric-video. Το τραγούδι κυκλοφόρησε ως δώρο προς τους θαυμαστές του, την ημέρα των γενεθλίων του, στις 25 Μαΐου!

O δίσκος είναι άγνωστο πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει ενώ οι πρώτες πιθανές ημερομηνίες είναι μέσα στις μέρες του προσεχούς Σεπτέμβρη. Σε μια πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με το τραγούδι, ο διάσημος ερμηνευτής είπε: “Δεν ξέρω αν είναι ενδεικτικό του album, αλλά, για μένα, είναι σίγουρα ο ακρογωνιαίος λίθος του δίσκου. Είναι επίσης το τραγούδι απ’όπου πήρα τον τίτλο του album”.

Pin It on Pinterest

Shares