Ήταν 1995, όταν οι Rainbow, το συγκρότημα του Ritchie Blackmore, κυκλοφόρησε την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Stranger in Us All”. Είκοσι τρία χρόνια μετά, το συγκρότημα επανέρχεται και για πρώτη φορά μας παρουσιάζει ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Waiting For a Sign”!

To τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο τους “Memories in Rock II” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Απρίλη. Πρόκειται για μια συλλογή CD/DVD που που δημιουργήθηκε από τις τέσσερις συναυλίες των Rainbow στο Ηνωμένο Βασίλειο που έγιναν πέρυσι. Το CD περιέχει επιλογές από τα χρόνια του Blackmore στους Rainbow και στους Deep Purple, ενώ το DVD αποτελείται από συνεντεύξεις με τα μέλη της μπάντας και behind-the-scenes υλικό.

Το πρώτο μέρος του “Memories in Rock”, κυκλοφόρησε το 2017, και ήταν ένα ακόμα live-album από τις “return to rock” εμφανίσεις του Blackmore στη Γερμανία το 2016, το οποίο εμπεριείχε δύο νέες ηχογραφήσεις: μια ανανεωμένη εκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας των Rainbow από το 1981, “I Surrender” και μια instrumental διασκευή στο “Land of Hope and Glory”, του Edward Elgar.

To τωρινό lineup των Rainbow διαμορφώνεται από τον τραγουδιστή Ronnie Romero, τον drummer David Keith, τον μπασίστα Bob Nouveau, τον keyboardist Jens Johanssen και τις τραγουδίστριες φωνητικών Candice Night και Lady Lynn.

Pin It on Pinterest

Shares