Αφορμή για να απολαύσουμε ξανά έστω κι ένα μέρος από το τραγούδι που έγινε No.1 κατά τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας των ‘90s, το “Gypsy Woman” από την Crystal Waters, έγινε το album του Robbie Williams, “Under The Radar Volume 3”. Ο Βρετανός performer που έχει καθηλώσει μεγάλη μερίδα του ευρωπαϊκού κοινού με τις ερμηνείες, αλλά και τις εμφανίσεις του κυκλοφόρησε το νέο του single “Indestructible”. Πρόκειται για μία jazz – deep house δημιουργία, στην οποία απολαμβάνουμε τον Williams να ερμηνεύει ‘πατώντας’ σε samples του ντεμπούτου single της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, Waters.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Romantico Starlight”. Το τελευταίο αποτελεί μία ιδιαίτερη κι ενδιαφέρουσα συνεργασία του Williams με τον Bob Sinclar και τους The Supermen Lovers.

Μπορεί ο 45χρονος ερμηνευτής (και η σύζυγός του) να μην αποτελεί πλέον μέρος της κριτικής επιτροπής του “X Factor”, ωστόσο δεν μένει άπραγος. Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προώθησης του νέου δίσκου του, ο Robbie Williams αναμένεται να πραγματοποιήσει μερικές ακόμη εμφανίσεις στο Λας Βέγκας, που τόσο τον ενθουσίασε. Το Λονδίνο και συγκεκριμένα το Hyde Park δεν θα μπορούσαν να μείνουν στην ‘απ’έξω’ και για τον λόγο αυτό στις 12, 13 και 14 Ιουλίου, ο Williams θα παρουσιάσει εκεί νέες, αλλά και παλαιότερες επιτυχίες του.

Pin It on Pinterest

Shares