Το τέταρτο και τελευταίο single του μας παρουσιάζει ο Βρετανός superstar, Robbie Williams, λίγες μόλις ημέρες μετά από την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, «Under The Radar Volume 2». Έχοντας απολαύσει ήδη τα τρία προηγούμενα, «Eyes on the Highway», την εντυπωσιακή του συνεργασία με τους Big Narstie και Atlantic Horns για το τραγούδι «Go Mental», και ο «Run It Wild», ο Robbie Williams μας συστήνει το «Speaking Tongues».

Ξεφεύγοντας από την όποια μουσική του καινοτομία, ο Williams επιστρέφει στις γρήγορες, uptempo ρίζες του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τραγούδι αυτό, του μέχρι στιγμής ψηφιακού του δίσκου. Ο εναλλακτικός pop rock ρυθμός του τραγουδιού, με τα δυναμικά φωνητικά του Williams είναι ένας κλασσικός συνδυασμός που όπως έχει αποδείξει η πρότερη λαμπερή πορεία του, αρκεί για να δημιουργήσει μεγάλες επιτυχίες! Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν ο ίδιος ο Robbie μαζί με τους Ellis Taylor και John Mcdaid.

Το “Under the Radar, Vol. 2” αποτελείται από δεκαπέντε ολοκαίνουρια τραγούδια και ήρθε ως follow-up του “Under the Radar, Vol.1”, με το δεύτερο να έχει κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου 2014.

Pin It on Pinterest

Shares