Ο θρυλικός κιθαρίστας Carlos Santana κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο EP, με τίτλο “In Search of Mona Lisa”, μέσω της Concord Records. Μέσα από τρία συναρπαστικά νέα τραγούδια, ο πολυβραβευμένος με Grammy και μέλος πλέον του Rock and Roll Hall of Fame παίρνει τους ακροατές μέσα σε μια μαγική και βαθιά προσωπική εμπειρία που είχε όταν επισκέφτηκε το Μουσείο του Λούβρου για πρώτη φορά και αντίκρισε το εντυπωσιακό αριστούργημα του Leonardo da Vinci.

Σε κάποια στιγμή αισθάνθηκε πως η Mona Lisa ρώτησε: «Με θυμάσαι;» και κάπως έτσι γεννήθηκε το ομότιτλο τραγούδι με μια εντυπωσιακή κιθάρα που αποτελεί μια πρόσκληση σε χορό. Μόλις το συγκρότημα ξεκινάει με ένα χαριτωμένο afro-cuban ρυθμό (με την σύζυγο του Carlos, Cindy στα drums και τον Karl Perazzo στα congas, timbales και κρουστά), ο Santana ξεδιπλώνει για πέντε λεπτά μερικά από τα πιο όμορφα σόλο του πριν οι τραγουδιστές Andy Vargas και Ray Greene αναλάβουν δράση.

Το “Do You Remeber Me” είναι ταυτόχρονα και το πρώτο τραγούδι που οπτικοποιήσε ο Carlos Santana με σκοπό την προώθηση του E.P. και είναι φτιαγμένο με υλικό από ζωντανές εμφανίσεις του μαζί με το συγκρότημα του, που το ερμηνεύουν, ενώ εμβόλιμα πλάνα από αναγεννησιακά, γυναικεία πορτρέτα -ανάμεσα τους και το περιβόητο πορτρέτο της Mona Lisa- διανθίζουν το συνολικό αποτέλεσμα.

Pin It on Pinterest

Shares