Ο John Legend επιστρέφει με μια δυναμική διασκευή του αγαπημένου «Signed, Sealed Delivered I’m Yours» σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική κοινότητα The Art of Elysium του Λος Άντζελες.
Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός παρουσιάζει μια up-tempo εκδοχή του soul single «Signed, Sealed Delivered I’m Yours» σε ένα καλλιτεχνικό live clip, παρέα μονάχα με ένα πιάνο. Το συγκεκριμένο τραγούδι ερμήνευσε για πρώτη φορά ο αγαπημένος και πολυβραβευμένος Stevie Wonder το 1970, ενώ από τότε πολλοί καλλιτέχνες έχουν επιχειρήσει να δώσουν τη δική τους μουσική χροιά στο δυναμικό αυτό hit.

Το video clip βρίσκει τον John Legend να οδεύει προς ένα πιάνο, το οποίο τον συνοδεύει καθ’όλη τη διάρκεια της ερμηνείας του, αναδεικνύοντας τις φωνητικές του ικανότητες, που παρουσιάζουν μια ανανεωμένη μουσική απόχρωση του «Signed, Sealed Delivered I’m Yours», με μια δόση από blues.

Η φιλανθρωπική οργάνωση του The Art of Elysium, εκτός του ότι ανέλαβε τη παραγωγή του συγκεκριμένου clip αναμένεται να τιμήσει τον καλλιτέχνη ως τον ‘Οραματιστή 2018’ του ετήσιου φιλανθρωπικού gala HEAVEN που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Γενάρη 2018.

Pin It on Pinterest

Shares