Το σκωτσέζικο rock συγκρότημα, Simple Minds, είναι ξανά κοντά μας με νέο τραγούδι. Έχοντας κυκλοφορήσει το νέο τους album, “Walk Between Worlds”, τον Φεβρουάριο του 2018, το επταμελές συγκρότημα συστήνει στο κοινό ακόμα μία δημιουργία του. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Summer”, ένα promotional single του δίσκου, με «ανεβαστικό» tempo και rock ηχοχρώματα που δεν παρεκκλίνουν από το γνώριμο ύφος του συγκροτήματος. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Jim Kerr και Charlie Burchill, όπως όλα τα τραγούδια του δίσκου, αλλά και του Owen Parker. Το “Summer” κυκλοφόρησε στις 18 Μαΐου και είναι διαθέσιμο να το απολαύσεις μέσω των ψηφιακών πλατφορμών.

Οι Simple Minds έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία singles από τον δίσκο τους, “Walk Between Worlds”, τα οποία φέρουν τους τίτλους “Magic”, “The Signal and The Noise” και “Sense of Discovery”. Μέχρι σήμερα το συνολικό αποτέλεσμα του project που αποτελεί μάλιστα την 18η ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του group, έχει λάβει ουκ ολίγες θετικές κριτικές κι έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τη θέση Νο.2 των album charts της Σκωτίας.

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 2 Φεβρουαρίου στην standard version του, αλλά διαθέσιμη υπάρχει και η deluxe edition, στην οποία περιλαμβάνονται επιπλέον τρία τραγούδια. Η διανομή γίνεται μέσω της BMG Rights Management.

Pin It on Pinterest

Shares