Οι Simply Red, η πολυαγαπημένη μπάντα επιστρέφει με νέο album, το 12ο της καριέρας τους, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου από την BMG. Το “Blue Eyed Soul” περιέχει 10 νέα τραγούδια, funky soul ήχους γεμάτους πνευστά αλλά και εξαιρετικές μπαλάντες!

Το πρώτο single, “Thinking of You”, είναι ένα uplifting, ξεσηκωτικό funky soul τραγούδι με τον Mick Hucknall στα καλύτερά του που μας θυμίζει γιατί οι Simply Red παραμένουν μια από τις πιο σπουδαίες και αγαπημένες μπάντες όλων των εποχών! Στο ίδιο ύφος με το προαναφερθέν τραγούδι ακολούθησε και το δεύτερο δείγμα από το δίσκο αυτό που έχει τίτλο «BadBootz». Εν συνεχεία κυκλοφόρησε το «Sweet Child», μια γλυκιά μπαλάντα που θυμίζει αρκετά τα ατμοσφαιρικά hits των S.R. από τη δεκαετία του 90 και τώρα ήρθε η σειρά του «Complete Love», που κινείται στα χνάρια του «Sweet Child».

Όσον αφορά το δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι Simply Red, θα είναι σε παραγωγή του χρόνιου συνεργάτη τους, Andy Wright. Ο δίσκος είναι εμπνευσμένος από κλασσικούς καλλιτέχνες της funk και soul μουσικής σκηνής, όπως είναι οι Isaac Hayes, Curtis Mayfield, James Brown, Bobby ‘Blue’ Bland και Tower of Power.

Pin It on Pinterest

Shares