Επτά ολόκληρα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο δισκογραφικό εγχείρημα του rock συγκροτήματος, που για πολλά χρόνια μας κέντριζαν το ενδιαφέρον με τις δημιουργίες τους. Μπορεί να μετρούν πολλές επιτυχίες από το 1998, το μεγάλο ‘μπαμ’ όμως έγινε το 2006, όταν κυκλοφόρησαν και μας συνεπήραν με το “Chasing Cars”, το μοναδικό τραγούδι τους που έκανε τρανταχτή επιτυχία, σημειώνοντας ‘πλατινένιες’ διακρίσεις. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε αυτό το τραγούδι ως την διαχρονική επιτυχία τους, ωστόσο οι Snow Patrol δεν μένουν άπραγοι κι επανέρχονται με νέο υλικό.

Στις 25 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε αναμένεται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο studio album τους, που είναι το έβδομο σε σειρά και follow-up του “Fallen Empires”, που κυκλοφόρησαν το 2011. Το νέο τους δισκογραφικό εγχείρημα έχει τίτλο “Wildness”. Παραμένοντας πιστοί στην δισκογραφική τους εταιρεία, Fiction/ Interscope Records, το πενταμελές συγκρότημα μας συστήνει τον προπομπό του δίσκου, “Don’t Give In”. Ακόμα κι εάν πέρασαν μερικά χρόνια, οι Snow Patrol δεν χάνουν τον ‘χαρακτήρα’ τους και εμμένουν στο νοσταλγικό-μελαγχολικό ύφος τους. Το νέο τους τραγούδι αποτελεί μία ρυθμική μπαλάντα, την μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Paul Wilson, Nathan Connolly, Jonny Quinn, Johnny McDaid, Gary Lightbody και Jacknife Lee.

Δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια θα ακούσεις από τους Snow Patrol, εκτός κι εάν επιλέξεις την deluxe edition του δίσκου, στην οποία περιλαμβάνονται συνολικά 15 τραγούδια.

Pin It on Pinterest

Shares