Οι Thievery Corporation ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέο τους δίσκου “Treasures from the Temple”, ένα συντροφικό LP του τελευταίου album του συγκροτήματος, “Temple of I & I”. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια συλλογή αποτελούμενη από 12 τραγούδια. Η συλλογή θα περιλαμβάνει μια σειρά από πρωτότυπες ηχογραφήσεις και remix από τις συνεδρίες του συγκροτήματος για το “Temple” στα Geejam Studios στο Port Antonio της Τζαμάικα με φωνητικές εμφανίσεις από τους: LouLou Ghelichkhani, Mr. Lif, Sitali, Racquel Jones, Natalia Clavier και Notch.

Τα νέα έρχονται με την πρεμιέρα του επίσημου μουσικού video clip για το πρώτο single του album, “Voyage Libre”, σε σκηνοθεσία της Tina Rivera. Το ταξίδι στο “Treasures from the Temple”, ξεκινάει από την περιπλάνηση μέσα από την ψυχή της τραγουδίστριας των Thievery, LouLou Ghelichkhani σε μια σουρεαλιστική, μονοχρωματική απεικόνιση του συναισθηματικού της κόσμου και χώρου.

Σύντομα οι Thievery Corporation θα ξεκινήσουν μια περιοδεία με σκοπό την προώθηση αμφότερων των δύο παραπάνω albums. Ανάμεσα στις στάσεις τους θα είναι μια στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 30 Μαΐου στο Fix Factory of Sound, και μια στην Αθήνα την Παρασκευή 1 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο του Release Athens Festival 2018. Στο πλευρό τους θα έχουν τους θρυλικούς UB40 και για τις δύο αυτές εμφανίσεις.

Pin It on Pinterest

Shares