Οι U2 κυκλοφόρησαν μια όμορφη διασκευή στο κλασικό «What’s Going On» του Marvin Gaye κι έγινε η δεύτερη ζωντανή ηχογράφηση που κατέβαλε για το Spotify Sessions που είναι αφιερωμένο στους ίδιους.

Το συγκρότημα, κυκλοφόρησε πρόσφατα το ολοκαίνουριο album τους «Songs Of Experience», κι λίγες μέρες αργότερα κυκλοφόρησαν συμπληρωματικά δύο νέες ηχογραφήσεις για τις ειδικές ζωντανές ηχογραφήσεις της πασίγνωστης πλέον σειράς του Spotify.

Το πρώτο τραγούδι είναι μια ζωντανή ηχογράφηση του «The Little Things That You Give Away», το δεύτερο single από το τελευταίο τους album το οποίο φέρει ως b-side την επιτυχία του Gaye από το 1971. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο Neptune Valley, στο Los Angeles.

Οι U2 μετά από πειραματισμούς στον ήχο τους και μας παρουσίασαν έναν δίσκο απόλυτα διαφορετικό από τους προηγούμενους. Προσεγγίζοντας με κάθε τρόπο την νέα μουσική σκηνή, η οποία επικεντρώνεται στον ηλεκτρονικό ήχο, την χρήση synths και τον επιδέξιο συνδυασμό μουσικών ειδών, το θρυλικό συγκρότημα από την Ιρλανδία μοιράζεται με το κοινό το follow-up album του “Songs of Innocence”, με τίτλο “Songs of Experience”, για την προώθηση του οποίου ετοιμάζουν μια μεγάλη περιοδεία.

Pin It on Pinterest

Shares