Δριμύτερο έχει επανέλθει στο μουσικό προσκήνιο το αγαπημένο συγκρότημα από την Ιρλανδία. Η αφορμή είναι η κυκλοφορία του ολοκαίνουριου και 13ου κατά σειρά studio album τους, το οποίο αποτελεί το follow-up του αργυρού δίσκου τους «Songs of Innocence». Η νέα κυκλοφορία, της οποίας η ημερομηνία έχει οριστεί για την 1η Δεκεμβρίου, φέρει ως τίτλο «Songs of Experience». Η ελπίδα κοινού και κριτικών να ακολουθήσει το νέο project των U2 την επιτυχία που είχαν όλοι οι προηγούμενοι δίσκου τους -πλην του τελευταίου- είναι μεγάλη.

Ήδη, ο Bono και η παρέα του μας σύστησαν το πρώτο τραγούδι από τον δίσκο κι αυτό έχει τίτλο «The Blackout». Μερικές ημέρες έπειτα από αυτήν την κυκλοφορία, οι U2 μας εκπλήσσουν ξανά και μας συστήνουν το «You’re The Best Thing About Me». Οι παλιοί, μελωδικοί U2 είναι και πάλι εδώ και αποδεικνύουν πως δεν χάνουν το ύφος ή τον rock ρυθμό τους. Η χαρακτηριστική φωνή του Bono πλαισιώνει εκπληκτικά για ακόμα μία φορά τα τραγούδια του συγκροτήματος κι εμείς αναμένουμε την κυκλοφορία ολόκληρου του δίσκου.

To επίσημο video clip του τραγουδιού έκανε επίσης πρεμιέρα και την σκηνοθεσία του υπογράφει ο βραβευμένος με Grammy Σουηδός, Jonas Åkerlund (Madonna, Beyonce, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Roxette, Coldplay κ.α.). Πρόκειται για ένα video-ωδή στην πόλη της Νέας Υόρκης με το συγκρότημα να διασκεδάζει στους δρόμους και στα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία της. Άλλοτε πολύχρωμο κι άλλοτε ασπρόμαυρο, το clip βασίζεται στην εκπληκτική του φωτογραφία και όχι σε κάποια μυθική εξιστόρηση, πράγμα που στο συνολικό αποτέλεσμά του δεν φαντάζει καθόλου άσχημο!

Pin It on Pinterest

Shares